un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Capcane stradale

22 Jan 2013  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Din seria capcanelor stradale cu curent electric, iată încă una în care era să dau cu capul.

Panoul publicitar din imagine trebuie și el alimentat de undeva, așa că s-a făcut o improvizație. Curentul electric vine printr-un cablu tras printr-o țeavă, apoi înnădit în aer și izolat cu niște banda, de unde pleacă spre un copac și vreun stâlp electric.

pericol_stradal_2pericol_stradal_3
pericol_stradal_1pericol_stradal_4

Cablurile sunt legate cam la înălțimea capului. Eu m-am aplecat să trec pe sub ele, apoi dându-mi seama de pericol m-am întors și am făcut aceste fotografii. Frumos așa. Bravo muncitorilor care nu și-au bătut capul pentru a face panoul operațional, că întârziau la PET-ul de bere de la ora 5, bravo Primăriei și Electrica pentru că nu verifică niciodată dacă racordul electric s-a făcut conform dosarului înaintat în momentul instalării.

    9 comentarii

  1. Ai sesizat otoritatile?

      (Citează)

  2. :)) La 2 pasi de Guvern… Trist.

      (Citează)

  3. Stil românesc: totul se repară cu o sârmă sau cu bandă adezivă.

      (Citează)

  4. Cu ce ai facut pozele ?

      (Citează)

  5. Iti faceai freza instant :) ar trebui sa apreciezi grija lor pentru look-ul cetatenilor.

      (Citează)

  6. Exista si prin cartierul nostru destule capcane de tipul asta. Cabluri neizolate inclusiv in parcul “Lumea copiilor” sa nu mai vorbim de Tineretului, Carol.

      (Citează)

  7. Been there. Done that. Era sa ma sugrum.

      (Citează)

  8. Bravo pentru tine ca n-ai reclammat nimic…

      (Citează)

  9. Poti sa faci pe http://www.pmb.ro/contact/petitie/petitie.php o reclamatie, introdu o adresa de email valida pentru ca vei primi un numar de inregistrare, in mod normal daca in 2 saptamani nu se rezolva problema poti reveni si sa-i reclami mai sus.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus