un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Atenție la tablourile electrice neprotejate din oraș

22 Nov 2012  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Nu știu dacă ați observat, dar Bucureștiul este plin de tablouri de siguranțe larg deschise, unde oricine s-ar putea curenta în orice moment. Nu vreau să mai zic de ploaie și scurtcircuite, dar aveți grija cu copiii pe stradă și nu-i lăsați să atingă cine știe ce prostie din asta. La fel ca în multe alte cazuri, autoritățile nu se vor sesiza decât după ce va muri cineva (și atunci o vor face doar de formă).

Iată câteva exemple fotografiate în ultimul an.
sigurante_lipsa_1sigurante_lipsa_2sigurante_lipsa_3

Majoritatea sunt deschise pentru a se fura siguranțele dinăuntru. Siguranțele în sine, contactele aurite, șina omega, nu știu ce-i așa bun de furat, dar acum poate faceți o legătura cu atâtea lumini stradale stinse.

Mai jos este un om al străzii hoț fotografiat furând o astfel de siguranță. A deschis panoul reclamei stradale, a smuls cu un clește ce-a putut din interior, a legat la loc panoul cu o sârmă, ca să stea pe poziție, și a plecat. Nu știu ce s-a mai întâmplat, dar panoul nu se mai aprindea ultima oară când am trecut pe acolo.
sigurante_furate_1

    5 comentarii

  1. *Pune un watermark pe poze, ca parca le vad pe vreun site de stiri.

      (Citează)

  2. Au unul micut jos, pentru mine e suficient ca sa le bat obrazul in caz ca-l scot cu un crop.

      (Citează)

  3. Bine ai spus ca autoritatile o sa treaca la fapte NUMAI in momentul cand cineva o sa moara….La noi in tara se stie deja ca nu avem parte de seriozitate. Problemele sunt luate in serios doar in caz de accidente. Sunt sigur ca daca este un crater pe strada il vor lasa asa pana cand cineva cade in el :)) Ma refer la crater in adevaratul sens al cuvantului…guri de canal neastupate avem deja foarte multe :) este la ordinea zilei. Interesant articol. Felicitari !

      (Citează)

  4. Doamne fereste… Nu am vazut fotografii cu asa bombe pe starzile de la noi…dar poate ca nu am fost atent. Sa avem grija de copii…Zic :(

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus