un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Voucher pentru restaurantul masterchef-ilor

22 Dec 2012  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Dacă sunteți în căutarea unui restaurant interesant, v-ar putea interesa un voucher la Autographe, un restaurant deschis de “Finalistii Super Show-ului Master Chef, Alex Petricean aka D’Artagnan si Bogdan Alexandrescu aka Dexter”.

Costă 69 lei în loc de 140 lei pentru două persoane și vă oferă antreu, fel principal și tartă de mere la desert. Felul principal este la alegere între

piept fraged de curcan marinat in iaurt fin de casa cu jeleu de rucola (urzici – optional in perioada de sezon) SAU un delicios piept de pui provincial cu cous-cous picant si caise deshidratate, ou poșat in ierburi si frunze de salata romana sotate in otet balsamic SAU cotlet de porc suculetn, gratinat si tras la tigaie in sos arabiata pe pat de fasole verde, proaspata sotata cu alune de padure

Îl găsiți pe coolbuy.ro, un site de reduceri colective. Grăbiți-vă pentru că oferta mai ține doar câteva ore, apoi voucherul este valabil până pe 13 ianuarie.

Acum, partea misterioasă. Citez din diversele condiții ale voucherului:

  • Numarul total de vouchere pe care-l poti achizitiona este de 8, dintre care doar 2 vouchere poti folosi pentru tine, iar restul de 6 le poti face cadou
  • Voucher-ul poate fi folosit o singura data si pierderea sau instrainarea sa inseamna ca altcineva poate sa-l foloseasca pentru a obtine oferta
  • VOUCHERUL ESTE VALID DOAR IN FORMAT TIPARIT INSOTIT DE ACTUL DE IDENTITATE AL PERSOANEI CARE ARE NUMELE PE CUPON
  • Te rugam sa scrii, inainte de salvare si tiparire, in caseta Titular, numele real si complet al persoanei care va folosi voucherul, pentru a evita eventuale neplaceri in momentul folosirii sale, deoarece comerciantul este indreptatit sa solicite un act de identitate pe numele tiparit pe voucher.

Cu alte cuvinte, primele doua citate stabilesc faptul că altcineva poate folosi un voucher cumpărat de tine, cu voia ta sau fără. Ultimele două spun că un voucher e valabil doar însoțit de buletinul persoanei înscrise pe el (deși eu n-am văzut restaurant care să ceară asta și practic). Da, odată cumpărat voucherul poți modifica numele persoanei scrise pe el, dar să presupunem că le faci cadou – ar trebui să ții socoteala persoanelor care vor merge și să le printezi vouchere personalizate?

Am luat și eu voucher, după 13 ianuarie veți vedea și o relatare de acolo.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus