un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Sticla mea unică de vodcă

21 Dec 2012  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

absolut_nwraduÎmi place de Nihasa. Nu doar că-i băiat bun în general, dar poți obține de la el tutun bun și, după ce m-a tăguit într-un post, am primit și o sticlă de vodcă Absolut Unique.

Sticla 247.887, mai exact, dintr-o serie de 4 milioane, fiecare având un design unic. A mea este vopsită în galben (sau poate e palincă înăuntru) și cu niște buline albastre în partea ei de jos. Să fie primit! Un album cu mai multe astfel de sticle unice găsiți pe Facebook.

    6 comentarii

  1. Sharing is caring.

      (Citează)

  2. Salut! Se pot comanda de undeva sticle de astea?

      (Citează)

  3. @Alexandru B., eu am vazut in Carrefor-ul din Iasi, erau sticle pe mai multe culori

      (Citează)

  4. Carrefour-ul*

      (Citează)

  5. Am vazut si in Cora Sun Plaza cateva sticle unice.

      (Citează)

  6. cea mai proasta vodca din lume. si o spun din perspectiva unuia care a “halit” si samagon de ala rusesc de omoara ficatul la prima degustare :D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus