un blog de Radu Dumitru

Articolul mare despre Black Friday este online. Puteți câștiga un Razer Phone 2 nou la concursul meu.

Hostway și Appnor se duelează în sediul Bitdefender

12 Dec 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

Firmele se mai înțeapă uneori prin reclame puse una lângă alta. Acum, varianta locală. Appnor pune un poster în clădirea Bitdefender. Hostway, care asigură hostingul pentru BitDefender și alte nume mari de la noi, răspunde cu unul de-al lor. Click pe fotografie pentru a o vedea mare.
hostway_appnor_fun

Nu știam că Hostway, unul dintre cei mai mari provideri de soluții de hosting din lume, ține și Wikipedia și eBay Stores.

  8 comentarii

 1. Ontopic: Epic! Asta este marketing!

  Offtopic: Stii ce vreau de la tine Radu? Vreau sa faci o vizita la un curier mare din Romania sau chiar unul international. Stiu ca faci articole foarte interesante despre vizitele tale in diverse locuri. Mi-ar place sa cunosc cum functioneaza sistemul in spatele unei masinarii precum un curierat rapid. Cum ajunge un plic de la Bucuresti sau Constanta la Satu Mare in mai putin de 24 de ore.

    (Citează)

 2. Ultimul paragraf era o intrebare, dar mai sunt si altele evident :)

    (Citează)

  • @Andrei: nu-i rea ideea, o sa ma interesez daca are cineva un centru high-tech de procesare a coletelor, dar de obicei nu au, doar niste scannere manuale pentru AWB-urile lipite pe cutii si probabil le grupeaza in functie de centrul local la care ajung. Nu te gandi la vreun sistem precum cel de bagaje din aeroporturile mari.

     (Citează)

 3. e o concurență și între ramele Elevate (cele negre cu client Apnor) și ramele concurentului nostru:)

    (Citează)

 4. @nwradu: are Fan Courier ceva de genul: http://www.fancourier.ro/tur-virtual/index.html

  A pus si razvanbb un clip cu ei la un moment-dat: http://razvanbb.ro/2012/05/simte-cutie-banda-fan-courier-siemensrace.html

    (Citează)

 5. Salut Radu,

  Multumim de “coverage” :)

  Orice client mare (ca si eBay, Wikipedia) are infrastructura proprie si servicii de N provideri mari.

  Invers, toti providerii mari (Tier 1) au direct sau indirect orice firma mare drept client.

  Discutiile noastre sunt in Romania, unde si Appnor si Hostway au clienti cu nume mari. Ca si afara, cei mai mari sunt clientii mai multor companii de hosting, infrastructura samd.

  Sper ca asta ajuta un pic la context.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus