un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Jack Daniel’s Winter Edition: se bea fierbinte!

16 Nov 2012  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

jack_daniel_winter_edition_03Un Jack Daniel’s care se bea fierbinte? Așa am zis și eu când am auzit prima oară, dar după ce l-am băut am mai vrut o cană și încă una. Si inca una.

Nu este tare ca whisky-ul clasic. Are doar 15% tărie în loc de 40% (oficial se numește Apple Whisky Punch), dar se bea fierbinte ca vinul fiert sau ca țuica fiartă și atunci tăria este mai greu de identificat, cel puțin mie așa mi s-a părut mereu. Singurul lucru care-mi place atunci când vine iarna este că apare vinul fiert în baruri. Cu Jack Daniel’s Winter Edition, s-ar putea să mă reprofilez.

L-am băut la sediul distribuitorului în România, la o mică petrecere de prezentare, unde a fost prezentă și Lynne Tolley, stră-strănepoata lui Jack Daniel’s însuși. Are un accent american clasic, din acela de mediu rural în care totul se trăiește într-un ritm mai lent, așa că și cuvintele se spun încet și apăsat.

Surprinzător a fost faptul că JD Winter Edition este disponibil doar în câteva țări, mai exact Germania, Austria, Slovenia și România. Nici măcar SUA, patria-mamă, nu se bucură de băutură. Poate că au țintit câteva țări europene cu ierni friguroase, dar care preferă și alte băuturi în afara tăriilor puternice?

jack_daniel_winter_edition_01jack_daniel_winter_edition_02jack_daniel_winter_edition_04

  6 comentarii

 1. De unde se poate cumpara ?

    (Citează)

 2. Cat costa ?

    (Citează)

 3. a aparut in Auchan. 40 lei

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus