un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Concurs Vodafone pentru cei cu Visa

17 Nov 2012  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Dacă urmează să plătiți weekendul acesta factura Vodafone, făceți-o cu un card Visa. Și la fel până la sfârșitul anului.

Clientii Vodafone care platesc online serviciile Vodafone folosind un card Visa pot castiga, in cadrul unui concurs, cate un smartphone Samsung Galaxy SIII pe saptamana pana la sfarsitul anului, precum si marele premiu, un automobil Honda Civic 5D.


Iar în comunicat sunt scrise următoarele detalii:

Pentru a participa la concurs, utilizatorii trebuie doar sa efectueze o plata online, cu un card VISA. Acestia pot opta fie pentru plata facturii, din contul MyVodafone, fie pentru reincarcarea Cartelei Vodafone si a Cartelei Internet Vodafone, fie pentru o achizitie din magazinul online Vodafone.
La extragerea premiului saptamanal participa toti clientii care au facut o plata eligibila, pe parcursul saptamanii precedente. Pentru acordarea marelui premiu se iau in calcul toate platile din perioada concursului. Castigatorii saptamanali vor fi anuntati pe pagina www.vodafone.ro/visa si contactati pentru ridicarea premiului.

Am citit și regulamentul și n-am găsit nicăieri o mențiune despre cardurile Visa Electron. Voi presupune deci că nu fac parte din concurs și de altfel vă sfătuiesc să nu vă mai faceți carduri noi tip Visa Electron, ci să treceți la Visa normale. Prin străinătate au început să nu accepte varianta Electron.

Sunt momente când sunt trist că am mers pe Mastercard, mai ales că Visa a tot avut concursuri mișto.

    9 comentarii

  1. Haha, inainte sa ajung la sfarsit ma gandeam “Pacat ca acum nu mai am Visa, ci MasterCard”. Si apoi am citit ultima propozitie :)) Pe de alta parte, am avut parte de reduceri si pentru unele plati cu MasterCard. Win some, lose some :)

      (Citează)

  2. Eu am Visa (Electron) si imi pare rau ca n-am Mastercard :) Am vazut multe reduceri misto pe site-uri deal of the day cu Mastercard.

      (Citează)

  3. Mastercard a avut intotdeauna cele mai multe si mai mari reduceri. Acum 2 ani era reducere 10% la orice produs de pe site-ul Flamingo (nu mai exista acum) si am luat un televizor cu 2 milioane mai putin. Apoi erau reducerile imense de pe site-ul CFR, reduceri la bilete de avion si multe altele.

      (Citează)

    • @Dan: eu cu Mastercard n-am prins niciodata nimic. Au acum una misto, cu acces la metrou pentru 1,4 lei in loc de 2 lei, dar iti trebuie card contactless si n-am. Mi se pare ca a trecut oricum perioada promotiei.

        (Citează)

  4. “Plătește pe http://www.vodafone.ro oricare din serviciile de mai jos, cu cardul tău Visa sau Visa Electron emis de orice bancă din România, și intri automat în concurs.”

    No bine că eu tocmai mi-am plătit factura bancomat, cu cardul meu VISA. Damn it.

      (Citează)

  5. oricum vomafone-ul are un obicei de a se da la fund cu premiile. mai stie cineva de premiul ala Q-enshpe sau ce plm dadeau pt cine cumpara galaxy3? ca eu n-am auzit de nici o tragere la sorti :D

      (Citează)

  6. eh, stai ca nu-i asa. e vorba de o tragere la sorti care a facut un anume buzz la vremea aia. nu informare pe nici un fel de media, nimic. bulshit ca la carte – sau cum ar veni la romani. sau paraindarat.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus