un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Halo 4 disponibil în România

17 Nov 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Poate că nu-i o noutate absolută, dar Halo 4 este în stoc în magazine. Alături de seria Gears of War, Halo este principalul motiv pentru care vreau și un Xbox, mi-a plăcut jocul de când l-am jucat pe PC (din păcate, doar primele două din serie sunt disponibile).

Îl găsiți la eMAG, astfel:
Joc Halo 4 pentru Xbox 360 – 199 lei
Consola Microsoft Xbox 360, 250GB Halo 4 – 1299 lei

Joc Microsoft, Halo 2, pentru PC – 54 lei

    5 comentarii

  1. Hmm, cred c-o sa-mi iau Halo 2, am jucat doar primul titlu si demult n-am mai prins un shooter bun!

    Si eu ma gandeam la un XBOX fix pentru FPS-uri, mai ales decand am trecut pe Mac, dar n-am sa inteleg niciodata cum pot unii oameni sa dea un head shot cu un controller de XBOX :)

    Nu pricep de ce Microsoft nu permite atasarea unui mouse si a unei tastaturi, daca s-ar intampla asta mi-as lua un XBOX maine.

    Bine nu chiar maine, la salariu.

      (Citează)

    • Halo 2 e foarte misto, a avut grafica foarte buna si are si cele mai variate misiuni in tot felul de locuri bine desenate. Mie mi-a placut foarte mult. Am jucat ulterior si partea 1 si se vedea ca in primul Halo au avut o idee buna, dar in 2 au finisat-o cum trebuie.

      Sunt ofticat ca 3 si 4 nu apar si pentru PC pentru ca mi-e greu cu FPS-urile pe controller.

        (Citează)

  2. Da, Microsoft nu permite dar solutii sunt: http://xim3.com/

      (Citează)

  3. Stiu ca sunt solutii, dar nu sunt chiar ieftine :)

      (Citează)

  4. Red Dead Redemption e iar un joc pentru care merita sa-ti iei consola.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus