un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Grander la KFC

10 Nov 2012  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Am mâncat noul sandviș de la KFC, numit Grander. Cel mai amuzant a fost la casă când am spus că vreau un Grander mare, ceea ce pare pleonasm, dar nu este în limbajul meniurilor fast-food.

Costă 13 lei sandvişul şi 20 la meniu mediu. Este mare, mai mare decât celelalte sandvişuri (e un fel de Big Tasty de-al lor), făcut cu pulpă de pui, nu piept ca la Fillet/Zinger, are roșie, brânză şi sos. E bun, te saturi dintr-unul (cred că-i primul sandviş KFC la care pot zice asta). Atenţie că e şi picant, să aveţi ceva de băut în preajmă.

    5 comentarii

  1. Arata bine, mi-ai facut pofta acum :D

      (Citează)

  2. ce pacat ca e cu pulpa de pui si nu cu piept :(

      (Citează)

  3. Scurtu Sorin Izvoras

    06/02/2014 la 8:56 PM

    Iar prajeli???
    Mai renuntati va rog, daca se poate la toxine!
    Vi se pare ca cei ce va atrag atentia la asa ceva va vor raul, sau incearca sa faca pe desteptii?1
    Sa stitica nu, ci prin prisma propriilor experiente, incearca sa indrepte cat se poate , raul facut de inconstienta si interesele celor ce propaga asemenea otravuri (fara niciun fel de exagerare)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus