un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

The Wall, concertului anului 2013 în România?

9 Nov 2012  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Concertul anului 2013 probabil că va fi The Wall, adus în România de Roger Waters și inspirat de albumul cu același nume al trupei Pink Floyd. Va avea loc pe 28 august 2013, in Piața Constituției, iar biletele intră la vânzare peste câteva zile, din 16 noiembrie prin MyTicket.ro.

Fanii Pink Floyd, una dintre cele mai iubite trupe rock din istoria muzicii, vor avea în sfârșit ocazia să vadă live la București super-producția inspirată de cel de-al 11-lea album al trupei, The Wall. Show-ul este combinația perfectă de muzică live, proiecții impresionante, efecte vizuale uimitoare și decoruri grandioase, toate reunite într-o construcție colosală, concepută sub forma celebrului zid. Spectacolul reia povestea lui Pink, personajul principal al albumului, întreaga punere în scenă având suportul noii tehnologii. Fanii vor putea asista nu doar la un simplu concert, ci la o producție multi-dimensională fabuloasă despre care întreaga presă internațională vorbește la superlativ.

Și presa internațională chiar are numai cuvinte de laudă, după cum puteți citi pe infomusic.ro și vedea într-un clip filmat din concert cu scena aceea specială. Sunt fani Pink Floyd pe aici? Urmăriți Infomusic.ro pentru detalii viitoare.

    6 comentarii

  1. Suntem, suntem si abia asteptam 28 august! :)

      (Citează)

  2. până la sfârșitul lui ’89 îl aveam pe casete. de văzut în văsusem pe vhs’uri. imediat după ’90 mi l’am luat pe vinil. apoi cd și mai apoi dvd.
    acum am mp3, inclusiv bootleg’uri și rarități. iar în vară mă duc să’l văd!

      (Citează)

  3. După AC DC, ar fi al doilea vis împlinit.

      (Citează)

  4. Concertul anului ?! concertul secolului in Romania !
    scuzati subiectivismul…
    L-am vazut anul trecut la Budapesta. Nu s-au inventat inca cuvintele potrivite…
    Ne vedem la anul in piata !
    tear down the wall !

      (Citează)

  5. Bineînțeles că mergem. Să dea drumul la bilete și să se dea să ajungă la fiecare!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus