un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Nexus 7 cu Android 4.2, benchmark comparativ cu 4.1

9 Nov 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

9 comentarii

Tableta Google Nexus 7 [review-ul meu], pe care v-o recomand cu tărie, că toată lumea este mulțumită de ea, a primit și update-ul oficial la Android 4.2, plus o nouă versiune cu 32 GB spațiu de stocare și mult-așteptatul 3G.

N-am tableta, dar am cerut celor de la Asus să-mi trimită un benchmark din Quadrant pe Android 4.2, ca să vedem dacă s-a schimbat ceva. Nu s-a schimbat.
Android 4.1 – 3613 puncte
Android 4.2 – 3558 puncte

Adică tot acolo, că rezultatele în general variază cu +/- 100 de puncte chiar şi de la un moment la altul. Într-un fel, este normal:

  1. nu te poţi aștepta la schimbări majore de performanţă de la o incrementare mică de versiune
  2. 4.1 a fost versiunea care a adus performanţă mai bună pe acelaşi hardware. În 4.2, Google s-a concentrat pe interfaţă, o nouă tastatură şi altele.

Să aşteptăm un 4.3 sau 5 pe Nexus 7, tableta despre care ştim sigur că le va primi la vremea lor, şi vedem ce diferenţe vor fi atunci.

    9 comentarii

  1. Am așteptat Nexus 7 cu 3G ca pe a doua venire a lui Hristos și distribuitorii în România nici acum nu l-au adus. Ai ceva informații din interior? :)

      (Citează)

  2. Stii cumva cand primeste si Google Nexus update la 4.2?. Momentan am 4.1.2 si am probleme in legatura cu conectivitatea la net, mailurile si conversatiile pe whatsapp, gtalk, etc. imi intra cu intarziere.

      (Citează)

  3. La eMag nu mai e disponibila, stii cumva de ce?

      (Citează)

  4. Hai cu 4.2 pe Galaxy Nexus! :D

      (Citează)

  5. Cum de ai primit update-ul la 4.2? Eu am tot 4.1.2 si din cate am inteles in data de 13 apare pentru nexus 7 android 4.2

      (Citează)

    • Cum spuneam mare in post, am avut un Nexus 7 varianta noua cu 3G, care vine cu Android 4.2 preinstalat. Pentru tabletele actuale, va aparea in curand.

        (Citează)

  6. @Alex: ce operator de telefonie folosesti? Daca e Orange, fi sigur ca ai selectat APN-ul “net” si nu cel pentru WAP.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus