un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

La restaurantul Nada Mas, specific spaniol

29 Oct 2012  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

restaurant_nada_mas_spaniol_13_tort_mousseCei de la Redutti, un agregator de reduceri prin vouchere, mi-au propus să experimentez ce oferte vreau eu din portofoliul lor şi să scriu despre asta pe blogul lor. Unele vouchere oferă chestii suficient de criptice încât să nu ştii ce te aşteptă acolo sau ce primeşti de acei bani, iar cineva care să le experimenteze şi să le descrie ar creşte un pic încrederea cumpărătorilor în respectivele oferte.

Toată ideea pare atât de simplă şi logică încât mă mir că n-a implementat-o deja altcineva. “Voucher la spa şi masaj”, dar merită sau vei fi tratat la mişto? “Masă copioasă” la resturantul X, dar e bun sau pleci pe targă de acolo? “Spălare auto şi tapiţerie la preţ foarte mic”, dar chiar fac treabă bună respectivii? Îmi va plăcea să testez diverse astfel de lucruri.

Pus să aleg, am ales să încep cu mâncare, normal. Am preferat un voucher la restaurantul Nada Mas, pe care-l ochisem de mult pe străduţa din spatele Ateneului. E un restaurant scump, dar promite multe, aşa că am luat un voucher care îmi oferea 50% reducere la nota de plată, plus o sticlă de vin gratuit, şi am mers lunea trecută.

Mâncarea a fost deosebit de bună. Am luat ton la grătar, făcut mediu, friptură de viţel, tot mediu, gazpacho, tort la desert. Totul a fost atât de bine pregătit, atât de delicios, încât vă recomand cu tărie acest restaurant. De mult n-am mâncat așa bine și abia aștept să revin ca să încerc și alte specialități.

În plus, mi-au plăcut şi diverse alte detalii, precum muzica în surdină sau vinul turnat din sticlă cu eticheta orientată spre mine, reguli pe care puţine localuri le urmează. Preţurile şi toate detaliile le găsiţi pe blogul Redutti unde am scris articolul, mai jos vă las doar cu câteva fotografii, pentru poftă.

restaurant_nada_mas_spaniol_08_ton_gratar
restaurant_nada_mas_spaniol_11_ton_gratar
restaurant_nada_mas_spaniol_09_friptura_vitel_cartofi_copti
restaurant_nada_mas_spaniol_12_friptura_vitel_cartofi_copti

Ulterior am observat că pe blogul Redutti scriu despre experiențele lor 20 de femei… şi eu. Not sure if good or bad.

    11 comentarii

  1. Ala nu e mediu.

      (Citează)

    • @Victor Stanciu: lumina de acolo nu era cea mai fericita pentru fotografii, dar friptura este fix ca in imaginea indicata de tine pentru Mediu.

      Acum, depinde la ce imagine va uitati. Friptura era in bucatelele mici. Tonul la gratar, bucata mare, arata cum trebuie sa arate pentru un peste de culoare foarte rosie facut cum trebuie. Crud n-as fi mancat.

        (Citează)

  2. alea nu par “medium”

      (Citează)

  3. Ce de gagici acolo, esti primul mascul acceptat intre ele !! :)

      (Citează)

  4. Ala nu e mediu.

      (Citează)

  5. Acum sincer, nici mie nu mi se pare mediu.

      (Citează)

  6. ești sigur că nu e un restaurant unde se servește raw food?
    și de jenă când le’ai dat comanda au speriat puțin carnea aia prin fața focului.

      (Citează)

  7. E medium rare, cam asa fac restaurantele medium-ul la noi. Ceea ce e perfect, daca ma intrebati pe mine :)

      (Citează)

  8. Radu, nu sunt un tip invidios de fel dar pe tine cred ca o sa te sugrum in somn. You always get great deals. Te pot ajuta oricand in lupta cu cele 20 de femie daca ai nevoie :))

      (Citează)

  9. oh, a fost de bine, trust me :D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus