un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

E timpul pentru smartphone! Ia o replică SGS III

21 Oct 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Uite așa își face lumea o impresie proastă despre smartphone-uri, Samsung, Android, rețeaua de date și toate celelalte elemente ale lanțului. Nu înțeleg ce faci cu o replică. O ții pe masă ca să te dai mare, dar nu lași pe nimeni să se atingă de ea?

    6 comentarii

  1. De ce sa-si faca cineva impresie proasta despre Samsung si Android?
    Iphone e copiat de mult, ti se pare ca sufera la prestigiu?
    Din contra, eu o vad ca pe o validare ca telefonul copiat este foarte dorit.
    De ce ar cumpara cineva asa ceva?! Pai cu un efort de imaginatie poti sa-ti dai seama ca multi (citeste majoritatea) romanilor nu sunt in acelasi grup socio-economic cu tine. Daca nu pot avea trufe, macar ceva cu aroma de trufe.

      (Citează)

  2. Modelul prezent aici este o replică jenantă, față de altele aproape identice pe care le-am văzut. Nici eu nu voi înțelege niciodată nevoia de a îți ridica artificial statutul cu riscul de a părea ultimul papagal când observă cineva că ai o replică de sărăntoc.

    Android suferă rău nu doar din cauza replicilor, ci și din cauza tuturor modelelor extraordinar de proaste (și aici nu mă refer la gama low end a producătorilor consacrați). Majoritatea oamenilor care pun mana pe un android o fac pe unul ieftinache și apoi îl compară cu iPhone, că are touch screenul mai din topor sau alte caracteristici.

      (Citează)

  3. Și încă ceva… ăsta costă doar 300 lei, un preț cât de cât acceptabil. Dar nu înțeleg absolut deloc replicile care depășesc 8-900. De banii ăia poți lua un Samsung Galaxy S Plus sau Advance sau altceva.

    Cred că din motivul ăsta cu replicile au decis Samsung să scoată Galaxy S III mini cu numele și designul ăsta, în ciuda specificațiilor mediocre.

      (Citează)

  4. In China in orice oras gasesti replica a unui telefon. Cel mai copiat este iphone. Daca te targuiesti cu vanzatorul ti-l lasa la 120$ bucata. La imagine este la fel la fel , ba chiar si meniul se misca destul de bine. Diferenta sunet , camera…..cam toate. In Constanta vezi fetele tinand-ul in mana fara nici o problema. Iphone si Ray Ban cred ca 60% din ceea ce vedem pe afara sunt contrafacute.
    Ori eu traiesc pe alta lume si lumea asta chiar e atat de idioata incat sa dea o gramada de bani pe un telefon si nu au bani sa manance.

      (Citează)

  5. publicul tinta al scamatoriilor astora sunt aceiasi cretini care pun sigla de m3 lipita cu aracet pe un bmw diesel sau stau cu ma-sa in garsoniera si isi cumpara golf 4 de la nemti in rate. un singur lucru ramane din toata afacerea asta si ala este dezirabilitatea obiectului respectiv.

      (Citează)

  6. In curand pe site-urile de vanzari sh o sa apara (pe langa flyPhonuri , bberryuri ,nokia harte si vertue ) sgs 3 la 400 de lei (ca de mai tre sa faca si profit omu )

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus