un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știi că se apropie Windows 8…

21 Oct 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

emag_newsletter_metro_windows_8Când newsletter-ul eMAG de vineri arată ca interfaţa Metro de pe Windows 8, pentru că mai sunt doar câteva zile până la lansarea oficială de pe 26 octombrie.

Microsoft susţine puternic acest nou look (face foarte bine, în opinia mea), încât şi la un târg de joburi am văzut că bannerele lor privind angajările erau aranjate tot într-un astfel de mozaic multicolor.

Am folosit aproape o săptămână o tabletă cu Windows 8 RT, adică varianta pentru procesoare ARM, nu x86. Merge foarte rapid, interfaţa zburdă, ai acces şi la clasicul Desktop dacă vrei, însă partea de tabletă este foarte bine pusă la punct şi sper să apară cât mai multe programe care să susţină interfaţa Metro. Evident, fiind Windows, te joci oricând direct cu fişierele, foloseşti orice stick USB şi schimbi orice setare vrei.

Detalii după 26 octombrie, că n-am voie să scriu review-ul până atunci. Luni Sony lanseaza ultrabook-uri cu Windows 8, abia aștept să le văd.
asus_tf600_vivotab_windows_rt_cutie

    6 comentarii

  1. De tabletele de la Samsung ATIV PC stii ceva ? cand vor aparea si la noi ?

      (Citează)

  2. Micrososft e incoltit zilele astea, vezi lansarile de pe 26 ale lui Apple si de pe 29 ale lui Google. Dupa cum vezi competitia e acerba iar MS nu beneficieaza deloc de indurare.
    S-ar putea sa pana publici review-ul sa nu mai intereseze pe nimeni de MS si Surface-ul lor.
    Dar eu abia astept sa-ti citesc review-ul. :)

      (Citează)

    • @catutzi: nu neapărat concurență, pentru ca sunt destul de diferite lucrurile acum. Dar vor pierde ceva coverage mediatic cu atâtea lansări în perioada asta.

        (Citează)

  3. Deși folosesc varianta finala de ceva timp, pe mine nu m-a prins 8-ul! Impresia e de Nokia Lumia pe steroizi! E foarte diferit de 7, desi ai acces si la clasicul look! Se misca bine, dar…!:)

      (Citează)

  4. Daca vreti start menu pe windows 8: http://www.stardock.com/products/start8/

    Folosesc versiunea trial de cateva zile pe laptop-ul vechi si se comporta chiar onorabil (mentionez ca mai mult stau pe desktop).

      (Citează)

  5. Oficial nu se mai cheama interfata Metro, ci Windows Experience

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus