un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un viitor KFC Drive în fața mall-ului din Băneasa

18 Aug 2012  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii


KFC construieşte un restaurant în rondul din fața mall-ului din Băneasa, practic la intrarea în IKEA. Întrucât mai au un restaurant chiar în mall şi analizând bannerele de pe gardul de afară, restaurantul va fi de tip drive-through, adică vei comanda şi plăti din maşină, deşi trebuie să recunosc că produsele obişnuite KFC nu mi se par prea uşor de mâncat la volan.

După stadiul lucrărilor (o groapă), mai durează jumătate de an.

Hoinaru ştie mai multe despre drive-in versus drive-through, ocazie cu care am aflat şi eu că drive-in înseamnă că parchezi şi vine cineva şi te întreabă ce vrei şi apoi îţi aduce mâncarea, cam ca în genericul de la Flinstones.

    8 comentarii

  1. In Iasi e un “mic” esec drive-ul de la KFC.

      (Citează)

  2. In baneasa sunt deja 2 kfc-uri (in mall unul, in zona carrefour inca unul). Deja 3 kfc intr-un km patrat e cam mult :)

      (Citează)

  3. Orhideea = Grozavesti
    Feeria = Baneasa

    Just saying… :)

      (Citează)

  4. trecand peste celelalte 2 locatii asa apropiate, ma intreb cine s-ar duce tocmai in Baneasa, sa comanda la KFC drive through dupa ora 22, cand ai atatea MC-uri mult mai aproape

      (Citează)

    • Cred ca se bazeaza pe traficul spre munte. Treci pe acolo si iei o cafea si un sandvis. Eu faceam asta la McDonald’s Otopeni, dar teoretic de acum nu mai ajung acolo, ca o iau pe centura spre A3. McDonald’s Otopeni e screwed, nu mai zic de cel de la Prisma.

      Totusi, tot nu inteleg cum mananci aripioare si crispy in masina. La volan e ca si imposibil. Te bazezi doar pe sandvisuri?

        (Citează)

  5. Eu am cumpărat bucăți de pui de la KFC-ul de la ieșirea din Sibiu. Am început să conduc și nu am putut să mănânc. Am tras pe dreapta. Dacă ești sofer nu poți să mănânci decăt sandwich-urile. Bucățile de pui ies din discuție.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus