un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Sandisk 32 GB clasa 10 la super-preț

18 Aug 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

19 comentarii

F64 are o ofertă promoţională foarte bună: le dai un card vechi de memorie, indiferent de tipul sau capacitatea sa, şi primeşti 100 de lei reducere la o memorie SDHC marca Sandisk de 32 GB, clasa 10 cu 30 MB/sec viteză. Poți face asta inclusiv prin curier.

Astfel, cardul Sandisk de 32 GB costă 119 lei, nu 219 lei, ceea ce este un preţ foarte bună pentru clasa şi capacitatea sa. Detalii în pagina ofertei F64.

Cardurile cu aşa viteza sunt în primul rând utile pentru camerele de filmat, dar şi pentru DSLR-urile de top unde o viteză mare de scriere este necesară dacă tragi în rafale multe. Mai sunt foarte bune și în concedii, ca să încapă toate fotografiile din toate zilele acolo.

Sunt curios dacă ar merge o bișnită așa, să iei de la F64 cu 119 lei și să le vinzi cu vreo 160 apoi…

    19 comentarii

  1. Sigur o sa impuna 1 produs per client, ca la Emag de BlackFriday. Eu am un Sandisk de 4GB, daca ar merge sa-l schimb pentru un Sandisk de 32GB (30mb/s), reducandu-mi 100 Lei, ar fi excelent :) Chiar am nevoie de unul..

      (Citează)

    • @MadMike: nu e o limita, scrie mai jos in pagina promotiei:
      “Nu exista o limita de comenzi pe care un client le poate plasa. Un card vechi va da dreptul la achizitionarea unui card Sandisk 32 GB la pret promotional.”

        (Citează)

  2. Eu tocmai am cumparat un card de 32 de G, e foarte tentanta oferta asta, insa eu am nevoie de un micro SDHD :) Continua sa scrii despre asta, imi pare bine ca am inceput sa citesc blogul tau.

      (Citează)

  3. Pretul e umflat. Il gasesti la PcGarage cu 142 lei si livrarea e gratuita.

    http://www.pcgarage.ro/carduri-memorie/sandisk/sdhc-ultra-32gb-clasa-10

    Daca stai si calculezi cat dai pe curier ca sa trimiti cardul vechi si aduni pretul de la F64 ajungi cam la aceeasi suma.

      (Citează)

  4. promotii la ca romani…

      (Citează)

    • @gexx: cea de pe Amazon e 20 de lire cu livrare, adica 20 x 5,77 = 115 lei, deci iesi mai bine cu promotia asta.

      De Olanda 38 euro nu mai zic, ar costa mult mai mult pana aici. Prin urmare, de ce e promotia proasta din moment ce iesi mai ieftin decat prin alte magazine?

        (Citează)

  5. In Gara de Nord de la 7 dimineata dupa un drum de aproape 8 ore cu trenul de la Iasi. Deschidem readerul, citim, la 10 eram in fata la f64 cu un AData de 8GB pregatit de schimb.

    La livrare, pe langa cardul meu mai erau inca 3. Si cand am mers sa-l schimb, mi-a spus ca trebuie sa verifice stocul sa vada daca mai au.

    btw. ce face f64 cu atatea carduri la buyback?

      (Citează)

    • @acsel: nimic, le arunca. E doar un pretext ca sa te simti tu bine ca inlocuiesti ceva prost cu ceva bun si dai si putini bani pentru asta.

        (Citează)

  6. Olanda: €38

      (Citează)

  7. Promotia nu e proasta, dar pretul de la care e redus e mult umflat si, in realitate, castigi doar 10-20 de lei, nu 100. In plus, te mai chinuiesti sa trimiti cardul vechi.

      (Citează)

  8. Un plic de 250g din Olanda in .ro costa €3.40. Plus €38 cardul, ajungem la un total de €41.4 aprox 188 lei. Dan a formulat cel mai bine: “Promotia nu e proasta, dar pretul de la care e redus e mult umflat”.

      (Citează)

    • Interesanta diferenta dintre Anglia 19 euro si Olanda 38 euro pentru acelasi lucru. Parca doar la noi vindeau magazinele cu asa diferenta de pret, in timp ce in restul europei era identic totul :P

        (Citează)

  9. stai ca parca am un MMC de 16Mb .. oh wait, nici nu ma ridic din pat pentru asa promotie.

      (Citează)

  10. In .uk sub €24 n-am gasit :) Again, taxele postale sunt ridicole pentru un produs trimis in plic, si ajunge in sub o saptamana in .ro

    Offtopic: Cred ca tocmai am dat de cele mai dragute baterii de rezerva pentru (i)device-uri alimentate de la usb: http://www.hyperbatteries.de/en/content?coID=13

      (Citează)

    • Am facut eu simularea pe linkul de pe Amazon.co.uk. 16 lire cardul, 20,10 lire cu tot cu transport pana in Romania.
      Din cate tin minte, la livrarea din Anglia trebuie sa te duci la posta sa-ti ridici tu coletul, dar na… mai bine dai mai multi bani si te bati cu altii la oficiul postal decat sa profiti de o oferta buna :P

        (Citează)

  11. Promotia e buna daca stai in Bucuresti. Pentru cei din provincie cred ca e mai simplu cu Amazon UK chiar daca te duci la posta nu mai pierzi timp si bani cu trimiterea vechiului card.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus