un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pui la grătar la KFC

4 Aug 2012  ·

GÂNDURI  ·

14 comentarii

KFC a lansat un nou sandviş, numit Brazer. Noutatea principală este că bucata de piept de pui este făcută pe grătar, fără acea crustă specifică altor produse KFC şi care nu este pe placul unora. Mai are salată, roşii, un sos alb şi e pus într-o chiflă “ciabatta”.

Evident că am mâncat unul imediat ce am văzut reclama în oraş. E bun, sosul se potriveşte cu restul ingredientelor şi, deşi la început nu pare gigantic, atunci când îl termini eşti sătul, pentru că e mult pui şi e săţios. E nepicant. Lipsa crustei mă face că de acum să mănânc Brazer, poate cu excepţia unor momente când voi dori un Zinger “în flăcări”. 12,5 lei sandvisuril, 18,5 meniul.

KFC a dat prin oraş şi nişte vouchere. Dacă te duci între 4-6 august, după ora 14, la restaurantele Romana sau Unirii cu un astfel de voucher şi eşti îmbrăcat şi în dungi (nu ca la puşcărie, dar să ai nişte dungi pe tine pe undeva) primeşti un sandviş moca.

    14 comentarii

  1. Dupa nume zici ca e facut cu sos special de la Dristor kebap :)))

      (Citează)

  2. L-am incercat si eu, miercuri, ca-s client fidel al KFC. Mi-a placut, dar nu m-a dat pe spate. Parca ala de McDonald’s e un pic mai bun, chiar daca la meniu e cu 1 leu mai scump.

      (Citează)

  3. bine ca nu i-a zis Brazzers !

      (Citează)

  4. @daniel: erau multi comentatori pe pagina lor oficiala de Facebook care se lauda ca au papat “Brazzers”, dar KFC le-a raspuns imediat ca nu are “s” la final. Poate era mai bine sa-i puna alt nume, doar se stie ca romanii sunt mari amatori de… filme, hai sa le zic doar deocheate:D

      (Citează)

  5. Azi era ziua aia din luna cand am chef sa mamanc la KFC si, vazand reclama la minunatia de mai sus, mi-am zis sa incerc si eu unu. E ok, dar nu e KFC. Deci la KFC ma duc pentru un singur lucru sicine se duce la KFC se duce acm pentru acelasi lucru, sandivsul asta e putin iesit din peisaj.

    Succes prea mult nu cred sa aibe, il vad destinat persoanele care sunt tarate cu forta la KFC dar nu prea au chef preparatele lor specifice.

      (Citează)

  6. asa este, numele nu este prea fericit, dar ne mandrim cu Sandra noastra.

      (Citează)

  7. Sandvisul este picant, poate nu atat de picant ca restul produselor KFC, insa este destul incat sa nu-l poti consuma (daca nu apreciezi “picanteriile” :) ).
    Are dreptate Andrei, nu e deloc in stilul KFC-ului, si e foarte ciudat aranjat (eu am nimerit unul cu o “halca” de carne, prea mare pentru chifla respectiva, mi-a cazut pe tava jumatate din legume+sosuri).

      (Citează)

  8. Nu arata ca in reclame! :)

      (Citează)

  9. Andrei Mertesz

    07/08/2012 la 12:18 PM

    TU CHIAR AI FĂCUT UN REVIEW LA UN SANDWICH? BWHAHAHAHAHAHAHAHAHA

      (Citează)

  10. Andrei Mertesz

    07/08/2012 la 12:18 PM

    TU CHIAR AI FĂCUT UN REVIEW LA UN SANDWICH? BWHAHAHAHAHAHAHAHAHA

      (Citează)

  11. Adrian Vlasceanu

    07/08/2012 la 9:56 AM

    arata super la reclama dar cand il deschizi iti vine rau… KFC/Mc Donald's fac Sandwichuri uriase la reclama/Coperti iar cand il vezi e de 10 ori mai mic decat in reclama… nu e vorba insa de cat de mic e… ci vorba aspectului… Brazzer arata impecabil in reclama dar in realitate park l-ai lua dupa strada… parerea mea

      (Citează)

    • Asta cu aratatul in reclame cred ca depinde si de cat de aglomerat e in restaurant si cat efort depune cel din bucatarie cand il impatureste. Uneori arata bine, alteori par aruncate ingredientele de la distanta in cutie, cum nimereste fiecare.

      @Andrei Mertesz: daca vei da o cautare prin posturi mai vechi, vei vedea si alte lansari de sandvisuri si meniuri. Asa se intampla cand lucrezi langa un mall si mananci acolo la pranz.

        (Citează)

  12. nu este cum ma asteptam, m-a cam dezamagit… numai marinat nu-i puiul ala, si mai mult fiert decat la gratar, cat despre dimensiune…

    tot crispy strips rulz :))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus