un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Înghețată Sanoberry

8 Jul 2012  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Ştiţi de Sanoberry? Sunt două “chioşcuri” de îngheţată, unul în AFI lângă intrarea în cinematograf, altul în mall-ul din Băneasa.

E iaurt îngheţat, zic ei. Mie mi se pare chiar îngheţată normală. Avantajul este că se plăteşte la gramaj, adică îţi pui din oricâte tipuri de îngheţată vrei, apoi adaugi toppinguri şi la final întreaga cupa este cântărită.

Îngheţate sunt de vreo şase tipuri. Am reţinut pepene galben, căpşuni, iaurt, ciocolată, ceva verde şi partea bună este că poţi să pui oricât, din toate (nu vă grăbiţi cu mânerul dozatorului, să nu vă umpleţi cupa din prima).


(Înghețata din pahar arată mai bine în realitate decât în imagine. Acolo întâi am amestecat, am mâncat, după care mi-am adus aminte că am blog)

Toppingurile sunt bune. Ai jeleuri micuţe, moi, bucăţele de ananas, kiwi, portocale, căpşuni şi altele, fulgi de ciocolată, alune, nuci, cereale şi diverse alte traznai. Mai rar găseşti aşa combinaţii.

Din păcate, e şi scump rău. Costă 3 lei pe 50 de grame şi o cupă umplută de îngheţată ajunge lejer la 250 de grame, dacă îți pui cu vârf. Încercaţi o dată, de poftă, dar dacă nu ieftinesc în curând marfa, nu le întrevăd un mare succes. La aceiași bani îți iei o cutie mare de înghețată din Carrefour, că au băgat acum unele bune, italian hand-made.

    5 comentarii

  1. Eu n-am vazut vreodata un client la astia in AFI, deci cred ca deja le merge prost afacerea.

      (Citează)

  2. Da,atat de prost le merge ca au deschis si in Timisoara,si in Centrul Vechi al capitalei…

      (Citează)

  3. Cred ca ai mai facut un review la froyo acum vreun an tot in AFI. Atunci spuneai ca e bun si cremos, acum zici ca e inghetata normala. Cred ca le zici usor la nimereala.

    Cu toate ca eu am mancat de vreo cateva ori si are CLAR gust de iaurt, lucru care nu ajuta daca nu iti place iaurtul.
    Oricum cred ca ei se adreseaza clientilor care vor ceva low-calorie, au si variante fara sucroza, nu isi compara produsul cu o inghetata normala plina de saturated fat ce are la baza frisca si unt care normal ca e mai buna la gust. E loc pentru toti dpmdv.

      (Citează)

  4. Normal ca are gust de iaurt, avand in vedere ca inghetata in sine e pe baza de iaurt. Asta e si smecheria lor, faptul ca inghetata e “frozen yogurt”. Motiv pentru care si pretul este nitel mai piperat, dar sincer, o cupa la orice alt stand de inghetata de genul e 4-5 lei, deci mie uneia nu mi se pare atat de scump.

      (Citează)

  5. Normal ca le merge bine,nu de la vanzari ,ci prin simplul fapt ca in spatele lor se afla fata sefului de la fisc si mai este casatorita si cu un sot ” bazat ” ,deci nu iti face griji. Dar la modul cum isi admistreaza angajatii,de fata cu clientii le jigneste ,asta desigur ca nu ea,ca nu are timp ,ci managerul lor. Ca sa nu mai zic ca toti de pe coridor ii aud vocea managerului cum le jigneste, zbiara la ele ,cand nu le convine de ele imediat le da afara,in nici o locatie nu e nici un angajat vechi,iar anunturile la ei de angajare apar frecvent de aici denota ceva.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus