un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Wtf is vplay?

8 Jul 2012  ·

GÂNDURI  ·

22 comentarii

Încep să cred că sunt singurul care nu ştie ce-i “Vplay” şi n-a intrat niciodată pe acel site. Dar eu mă uit la seriale luând varianta HD de pe torrente, în loc să fac streaming?

Also, doar eu aş prefera să plătesc câţiva euro lunar pentru acces legal la cele mai noi seriale americane?

    22 comentarii

  1. hai, spune repede! cu cat te-au platit astia de la voyo? :))

      (Citează)

  2. Nu esti singurul. Nici eu nu stiu. Doar ca eu nu ma uit deloc la seriale :-??

      (Citează)

  3. Nici eu nu stiam pana acum vreo 2 luni, dar ma bucur ca mi-a explicat cineva. Pe mine ma intereseaza prea putin daca e HD sau nu – cata vreme se vede cat de cat clar, eu sunt multumita.

      (Citează)

  4. Voyo e o gluma de site. 90% din seriale sunt romanesti, iar restul le poti numara pe degete cate sunt care chiar merita sa le urmaresti. Adevarul e ca VPLay ne-a invatat prost …

      (Citează)

  5. Nu ne-a invatat prost vplay. In SUA exista hulu, netflix care distribuie seriale in mod legal. Voyo e o mare inutilitate in momentul de fata. Seriale made in protv, unele cu un succes atat de mare pe tv ca au fost anulate, si ceva sport. useless.

      (Citează)

  6. 24, Firefly, Invasion, Battlestar Galactica, Homeland, Californication, etc pe Vplay. Pacific, Game of Thrones, Entourage pe HBO.
    Nu sunt sanse sa ne abonam la Netfix sau Xbox(Video Marketplace) in viitorul apropiat :(
    Voyo are un abonament care costa cat un pachet de tigari dar inca nu are continut de calitate. As plati 16$ (dublu fata de Netflix) daca Voyo ar urca pe servere seriale bune.

      (Citează)

  7. Si eu as plati pt netflix … dar daca nu se poate…

      (Citează)

  8. Cu toții poate am vrea să plătim un abonament lunar pentru ceva de genul Hulu sau Netflix, dar nu avem posibilitatea în RO așa că refuz să cred că dacă doreai asta cu adevărat nu știai ce e Vplay, site ce făcea asta ilegal și gratuit.

      (Citează)

  9. WTH is VPlay?
    Chiar mă uitam acum pe Netflix, si mi-a sclipit beculetul(ca tot e noapte lol): oare dacă ai un account cu ei, poți face streaming din Ro? Cika ai putea, zic astia aici:)))
    http://vpnfreedom.com/netflix/how-to-watch-netflix-in-europe/

    A încercat cineva? :))))

      (Citează)

  10. Daca incepi sa faci reclama la voyo o dai in diverse rau de tot…

      (Citează)

  11. Or for the moment for hd streaming you could just try this beta service for free:

    http://videobox.iplay.ro

      (Citează)

  12. eu nu am acces la voyo sau vplay din Cehia. Dar sunt altele romanesti ptr acelasi lucru. Sau torrente.

      (Citează)

  13. @nev – am urmat tutorialul din link-ul tau si am reusit sa accesez hulu.com – am setat la router dns-urile de google (8.8.8.8 si 8.8.4.4), mi-am instalat DNS Helper si in tab-ul Custom DNS am trecut 149.154.158.186 si 199.167.30.144 am apasat switch, in CMD am scris ipconfig/flushdns si gata

      (Citează)

  14. Multe persoane nu stiu sa downloadeze un serial sau o subtitrare de pe internet.Da, exista si astfel de persoane in ziua de astazi, plus ca multe persoane vizioneaza serialele la servici si este mai lejer sa te uiti online la serial decat sa il descarci si sa cauti subtitrare etc :)

      (Citează)

  15. A fost bun Vplay dar din cauza ca a solicitat bani si nu a “donat” mai departe va fi inchis cat de curand . Ideea era buna si portofoliul de zile mari – continut diversificat la maxim si destul de actualizat , insa din anumite considerente nu prea va mai fi …

      (Citează)

  16. Ma omoara treaba asta ca nu trebuie HD…
    Frate, dece au mașinile stergatoare? Camerele Foto nu stiu citi mega-pixeli? Monitoarele rezolutie din ce in ce mai mare? Pt fitze? Suntem in 2012 … Mai e puțin si vine meteoritu’ si la noi tot mai bate lumea campii ca trebuie doar sa se vadă cumva clar
    Pai HD = clar … Ce e așa greu?

      (Citează)

  17. pe videobox (trebuie cont iplay) streamingul este HD. M-am si mirat ce bine se vede pe o conexiune slaba de la Romtelecom. Incercati-l cei care aveti cont pe site.

      (Citează)

  18. E mult mai comod sa te uiti online la filme. Sunt unele firme in care ti se restrictioneaza mai tot, dar nu si Flash Player, asa ca iti poti face de cap usor la munca :D

      (Citează)

  19. Pe Vplay nu platesti nimic. Plateai inainte dar de aprox. un an e free :)

      (Citează)

  20. Cred ca SeeNow e facut de unii care ne cred prosti.
    Filme indiene, toate posturile TV care dau manele si scandal si filme românești care se vad execrabil.
    In rest sunt o parte din filmele de pe Voyo unde nu numai ca e oferta mai buna dar si calitatea.
    SeeNow este un total non sense care vad ca fac si ei de-o șpagă cu Vodafone si Samsung.
    Cică iti da un voucher sa te uiti pe SeeNow…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus