un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Update-uri auto.ro și transporturban.ro

6 Jun 2012  ·

AUTO, TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Acum vreo două luni v-am arătat aplicaţia Auto.ro pentru şoferi şi am numit-o una dintre cele mai bune dovezi că smartphone-urile pot fi utile oricărui om, nu doar pasionaţilor de “stat pe net” şi pe Facebook. Softul îţi arată benzinăriile, vulcanizările, spălătoriile, parcările, service-urile auto, centrele ITP şi de asistență şi alte servicii utile oricărui şofer, mai ales când pleci prin ţară şi cauţi cele de mai sus în cine ştie ce localitate care abia este pe hartă.

Acum două luni s-a lansat varianta de iPhone, iar cea de Android era încă în lucru. Acum mai sunt doar două zile până la lansarea ei oficială, urmând să fie disponibilă gratuit în Google Play, adăugând şi locaţia centrelor de daune din ţară pentru cei ce sunt implicaţi în mici accidente pe coclauri.

Tot la categoria “aplicaţii utile tuturor” introduc şi Transport Urban, care arata harta Bucureştiului, toate staţiile de metrou şi RATB şi îţi spune cum ajungi dintr-un loc în altul utilizând transportul în comun. Vă puteţi juca pe TransportUrban.ro cu varianta web.

Aplicaţia de Android a primit un update măricel zilele trecute. Printre noutăţi am remarcat adăugarea oraşului Iaşi în aplicaţie, un parteneriat cu Vodafone şi posibilitatea de a cumpăra bilete prin SMS (e vorba de un abonament de o zi la 9,6 lei – adică atunci când vii în Bucureşti ai şi harta completă şi biletul la un click distanţă). Gratuit în Google Play.

    6 comentarii

  1. Alexandru Dionisie

    06/06/2012 la 2:16 PM

    Din păcate, “Transport Urban” nu prea merge pe unele telefoane, cum ar fi HTC 7 Mozart şi Nokia Lumia 800.
    Versiunea Web funcţionează super, dar cea pt. WP nu prea vrea… deloc. :(

      (Citează)

  2. Alexandru Dionisie

    06/06/2012 la 2:46 PM

    Sunt foarte sigur. Am vb. si cu Ionuţ Bălan de la Chip (că el o promovase acum ceva timp) şi la fel se întâmplă şi la el.
    Dă eroare încă de la deschiderea aplicaţiei.
    Le-am semnalat eroarea, dar… încă nu au aflat de ce.
    Azi am reinstalat-o (fiindcă mi-am resetat telefonul de plictiseală) şi am vrut să văd dacă nu cumva “obosise” sistemul de operare, dar nu, e de la aplicaţie.

      (Citează)

  3. Pe Optimus 7 cu WP 7.5 merge aplicatia, momentan am vazut ca e doar pentru Bucuresti, sunt curios cand va primi si update pentru Iasi.

      (Citează)

  4. Pe Optimus 7 cu WP 7.5 merge aplicatia, momentan am vazut ca e doar pentru Bucuresti, sunt curios cand va primi si update pentru Iasi.
    Posibil sa fie probleme doar la modelele respective

      (Citează)

  5. Alexandru Dionisie

    06/06/2012 la 3:58 PM

    @Răzvan este posibil să fie vreo problemă.
    Până la următorul update folosesc Locations de la HTC, fiindcă funcţionează foarte bine şi offline. :D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus