un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Fotografii din noul Hanu’ Berarilor

26 Jun 2012  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Am fost la Hanul Berarilor Interbelic acum câteva zile, la o întâlnire despre bloguri şi audienţa lor. Concluziile studiului le puteţi citi pe blogul agenţiei Standout. Mie mi-a plăcut restaurantul.

Casa Elena Lupescu, o vilă imensă de pe Pache Protopopescu 51, a fost amenajată şi redeschisă sub numele acestui restaurant, parte a grupului City Grill. Arată foarte bine înăuntru, renovat ca la carte, iar pe fundal se auzea o muzică dată la volumul potrivit pentru a asigura ambianța în timp ce te lasă să vorbeşti cu cei de lângă tine fără să ridici glasul.

Sunt mese la parter şi la etaj, plus o terasă mare afară, deşi e prea cald acum pentru ea. Aş spune că este un loc foarte potrivit pentru mese de business sau poate vreo sărbătoare în familie, iar berea la metru parcă te atrage și doar la o ieșire cu prietenii. Also, they haz site!

  1 comentariu

 1. da, am băut acolo de curând, mi’au plăcut și atmosfera și servirea!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus