un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pronostic Portugalia – Spania

27 Jun 2012  ·

GÂNDURI  ·

10 comentarii

Portugalia vs Spania 2, pentru că spaniolii sunt o mașină de dat goluri. Cel puțin așa pare din afară, deși la acest nivel al competiției se poate întâmpla orice.

  10 comentarii

 1. 1, mizez pe un Ronaldo intr-o forma deosebita.

    (Citează)

 2. Daca si in meciul asta joaca ca si in ultimul atunci sper sa piarda , m-am satura sa vad pase seci , de antrenament , fara nici o faza de poarta , asa cum a fost in ultimul meci .
  La nivelul asta ambele echipe au sanse .

    (Citează)

 3. Cate pronosticuri ti-au iesit de la inceputul Euro 2012?

    (Citează)

 4. Ma gandeam ca daca tot te urmaresc, sa castig si niste bani… :)

    (Citează)

 5. Spania e favorita la pariuri, asa ca am pariat si eu o suma modica pe Portugalia, ca poate iese ceva. Nu stiu ce sa-ti zic :P

    (Citează)

 6. Portugalia-Spania, scor corect 2-0! Spania nu joaca fotbal, joaca pase. Portugalia o sa deschida jocul si o sa ii rupa in 2 pe contraatac, pe Ronaldo nu il poti opri din actiune fara fault, asa ca Sergio Ramos o comite.

    (Citează)

  • Ronaldo e bun cand e sustinut de o echipa puternica precum Real Madrid, dar in nationala portugheza nu simt ca are coechipieri de acelasi calibru. Iar spaniolii stiu sa-l tina, ca doar la ei in campionat il au si-i cunosc secretele.

     (Citează)

 7. care masina de dat goluri? tu ai vazut meciurile? cine marcheaza? in afara de pase nu fac nimic…in fine, pronostic de asta pot the si copii de 5 ani.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus