un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Focaccia Bel Mondo

10 Jun 2012  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Dacă vă place pizza cu multă brânză (gen quattro formaggi), mergeţi în centrul vechi la Bel Mondo, un restaurant cu specific italienesc şi servire excelentă, şi mâncaţi o Focaccia Bel Mondo.

Este ca o pizza, dar blatul este prelungit la margine şi tras peste ingredientul principal, brânza (mozzarella şi parmezan) foarte gustoasă atunci când este fierbinte. Pe deasupra este şi prosciuto de Parma, un fel de şuncă foarte subţire. 27 lei. Site Bel Mondo.

    4 comentarii

  1. Domnule…. nu mai invata lumea ca prosciutto e “un fel de sunca”, ca nu e! La fel si mozarella nu e tot una cu cascavalul! Asa fac toti in rromania pizza cu mozarella si prosciutto – si in realitate e cascaval si sunca (evident de cele mai ieftine).

    Pofta buna!

      (Citează)

  2. Ma uit de 2 minute la poza asta si inghit in sec de pofta ce-mi este :) Trebuie sa incerc neaparat

      (Citează)

  3. Arata veritabil Italieneste , o crusta de focaccia cu 3 g de parmezan si 2 feliute stravezii de sunca la doar 27 de lei ….
    Imi aduce aminte de o terasa din Roma unde am stat la o bere si langa era o nemtoaica la 60 de ani si se lupta sa taie o piiza cu blat de 1.5 mm si 3 ciuperci aruncate pe ea .

    Personal nu o gasesc deloc apetisanta si nici nu ma roaga sa gust din ea :)

      (Citează)

  4. Nu stiu cum arata sau n-arata in poze, dar pizza aia era plina cu un amestec de branzeturi. And it was amazing :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus