un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pronosticurile meciurilor din 11 iunie Euro 2012

11 Jun 2012  ·

GÂNDURI  ·

13 comentarii

Anglia vs Franţa – pff, eternul meci. Ăştia s-au bătut câteva secole în războaie, acum se bat doar pe terenul de fotbal. Voi spune 1 pentru că Anglia pare mai tare pe hârtie, dar să nu uitaţi că nu dădea nimeni şanse Franţei în 2006 şi au ajuns în finala mondialului.

Ucraina vs Suedia 2

    13 comentarii

  1. x si x

      (Citează)

  2. X respectiv 1

      (Citează)

  3. 1.M-am uitat putin pe niste echipe probabile..si..sincer..cred ca acel careu de asi din fata al Frantei isi va spune cuvantul. Daca Nasri isi va face jocul..cu siguranta Franta ia 3 puncte azi! :)
    P.S.: Poate totusi nu va juca Malouda :))!
    2.Ucraina are o sansa..sa-l lege bine pe Ibrahimovic de o poarta! :))

      (Citează)

  4. Franta ori va juca extrem de bine, ori o va da in bara grav. Sincer, mizez pe prima varianta, avand o echipa care inspira ceva mai multa incredere decat caricatura de echipa cu care s-a prezentat anglia. Deci, Anglia – Franta 2.
    Cat despre al doilea meci, avantajul terenului “propriu” ar trebui sa-i duca pe ucrainieni macar pana la un egal. Ucraina – Suedie X, deci.

      (Citează)

  5. 2 si 2 :D

      (Citează)

  6. Bate Anglia si Suedia .

      (Citează)

  7. Franta si Ucraina…

    Anglia mai tot timpul a fost tare pe foaie, atat…

      (Citează)

  8. Anglia si Suedia

      (Citează)

  9. Se pare..ca l-am nimerit pe Nasri! :D

      (Citează)

  10. @Spadez: ori ai o problema ori esti problema, in orice caz se pare ca e o problema
    Diagnostic page for spadez.jubjub.ro
    Of the 5 pages we tested on the site over the past 90 days, 3 page(s) resulted in malicious software being downloaded and installed without user consent. The last time Google visited this site was on 2012-05-30, and the last time suspicious content was found on this site was on 2012-05-30.

    Malicious software includes 7 scripting exploit(s).

    Malicious software is hosted on 4 domain(s), including sweepstakesandcontestsdo.com/, onpri85ncipa.rr.nu/, plant79alonga.rr.nu/.

    3 domain(s) appear to be functioning as intermediaries for distributing malware to visitors of this site, including onpri85ncipa.rr.nu/, plant79alonga.rr.nu/, ende94ncew.rr.nu/.

    This site was hosted on 1 network(s) including AS26347 (DREAMHOST).

      (Citează)

  11. X-ul a iesit. vad ca si Suedia e groggy. Deci sa fie!

      (Citează)

  12. Mersi, a fost doar noroc, nu am analizat in amanunt partidele si nici nu as paria bani pe ele. Mi se par foarte tricky.
    Tenisul este specialitatea mea si de acolo rotunjesc veniturile.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus