blog demisec cu note fine de tehnologie

Căutați o trotinetă electrică? Citiți review-ul de la Ninebot ES2. Urmăriți-mă și pe Instagram și YouTube.

eMAG vinde și scutece (serios)

11 Jun 2012  ·

GÂNDURI  ·

10 comentarii

Nu ştiu dacă aţi văzut recentul newsletter eMAG, dar acum magazinul vinde şi scutece. Ideea este bună, de la cei ce sunt părinţi înţeleg că se satură rapid să tot care cutii întregi de aşa ceva odată la câteva zile, aşa că un serviciu care le livrează gratuit la domiciliu e bine-venit.

Mişcarea se încadrează în strategia eMAG de a deveni un vânzător nu doar de articole IT&C, ci de orice cumpără lumea şi ar putea fi vândut online. Pot apărea avantaje mari atunci când îţi livrează alţii produsele direct la uşă, pentru acelaşi preţ. Așa au adăugat pe rând în magazin jucării, cărti, bricolaje și asigurări.

Pagina cu scutece

  10 comentarii

 1. Eu vreau o legatura de patrunjel sa pun la ciorba, cat o fi la Emag? Tot 2 la leu?

    (Citează)

 2. Culmea e ca sunt vandute direct de catre Emag, nu ca si sectiunile de carti/muzica.

    (Citează)

 3. Astept cu deosebit interes detergenti, bere, pepsi, dorna etc. M-ar scuti de cate un drum saptamanal pana la Cora.

    (Citează)

  • @y430076: culmea este ca daca ar fi destui cumparaturi, ar fi rentabil si pentru magazin si pentru cumparatori sa achizitioneze de acolo detergenti, bere, suc si apa. Daca dai sa zicem 100 de lei pe saptamana pe astea, merita sa le ceri direct acasa. In strainatate chestia asta se face de foarte multa vreme, inclusiv livrari de patrunjel cum vrea Roxana, incercand sa sustina ca stie sa gateasca.

     (Citează)

 4. Cine a pus link de profitshare pentru scutece sa ridice mana sus!

    (Citează)

 5. Cei de la eMag sunt foarte destepti… si au un succes incredibil :)

    (Citează)

 6. Am vazut miscarea aceasta si la PC Garage :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus