un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un whisky Balvenie de 30 de ani

10 May 2012  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Balvenie este unul dintre cele mai bune whisky-uri din lume, cel de 21 de ani fiind premiat de multe ori la concursurile internaționale. O sticlă costă cam 540 de lei şi se găseşte şi în Bucureşti în câteva locuri.

Nu ştiam că există şi Balvenie mai vechi de atât, dar am găsit în aeroport şi varianta de 30 de ani, ambalat frumos în cutie de lemn. După cum observaţi, costă 400 de euro, adică în jur de 2000 de lei. Creşterea preţului este exponenţială cu vârsta băuturii.

    5 comentarii

  1. s-a facut euro 5 lei? :D

      (Citează)

  2. la cat e de scump, puteau sa puna pe eticheta “Aged 30 years and still counting…” :D

    In alta ordine de idei, zic sa mai asteptam cativa ani ca poate se mai ieftineste… :))

      (Citează)

    • @seba18: Pai nu, ca in sticla whisky-ul ramane la fel, pe cand in butoi isi schimba in permanenta gustul, culoarea si tarie (pierde cam 3% pe an). Asta de 30 de ani a fost calculat de la inceput sa fie destupat dupa 30 de ani, pus in sticle inchise ermetic si vandut.

      @fish: era cu aproximatie :P

        (Citează)

  3. Atat de bun incat nu-l cumpara nimeni,ceea ce mi se pare ciudat sincer.
    Vinul de 30 de ani cred ca mult mai scump,dar na… unele lucruri imi sunt neclare…

      (Citează)

  4. @vera: ce te face sa crezi ca nu-l cumpara nimeni?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus