blog demisec cu note fine de tehnologie

Robotesc și la canalul meu de YouTube. Aruncați un ochi aici.

Se caută cele 7 minuni ale României

15 May 2012  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Ce idee bună! Imperator Travel, blogul pe care scrie Cezar Dumitru despre călătoriile sale în peste 87 de ţări, caută cele 7 minuni ale României. Era şi timpul, zic eu.

Puteţi propune ideile voastre în postul dedicat. Atenţie, eu înţeleg că se caută în principal clădiri, monumente, ceva făcut de om român, nu neapărat frumuseţi naturale precum Delta Dunării sau vreo peşteră. Aş nominaliza însă un drum alpin frumos, Palatul Parlamentului, oricât de contestat ar fi, nişte mănăstiri, un castel frumos, ba chiar o adevărată minune ar fi să avem şi o autostradă.

via Chinezu

  6 comentarii

 1. In mod clar operele lui Constantin Brancusi de la Targu Jiu.

    (Citează)

 2. Statuia lui Traian cu lupoaica… :))

    (Citează)

 3. Un vot si de la mine pentru statuie

    (Citează)

 4. statuia… se stieeeeeeeeeee

    (Citează)

 5. Parcă s-au mai căutat o dată, nu?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus