un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Se caută cele 7 minuni ale României

15 May 2012  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Ce idee bună! Imperator Travel, blogul pe care scrie Cezar Dumitru despre călătoriile sale în peste 87 de ţări, caută cele 7 minuni ale României. Era şi timpul, zic eu.

Puteţi propune ideile voastre în postul dedicat. Atenţie, eu înţeleg că se caută în principal clădiri, monumente, ceva făcut de om român, nu neapărat frumuseţi naturale precum Delta Dunării sau vreo peşteră. Aş nominaliza însă un drum alpin frumos, Palatul Parlamentului, oricât de contestat ar fi, nişte mănăstiri, un castel frumos, ba chiar o adevărată minune ar fi să avem şi o autostradă.

via Chinezu

  6 comentarii

 1. In mod clar operele lui Constantin Brancusi de la Targu Jiu.

    (Citează)

 2. Statuia lui Traian cu lupoaica… :))

    (Citează)

 3. Un vot si de la mine pentru statuie

    (Citează)

 4. statuia… se stieeeeeeeeeee

    (Citează)

 5. Parcă s-au mai căutat o dată, nu?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus