un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cum a fost lansarea Diablo III în România

16 May 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Sunt doar câteva fotografii de la Flanco și o ştire de la ProTV despre ce-a fost la eMAG, în absenţa altor surse de informaţie. Nu cred că vreun alt joc se va bucura de aşa succes la lansarea din ţara noastră, Diablo III având combinaţia perfectă de fani care-l aşteaptă de multă vreme, calitate Blizzard şi sistem de joc ce descurajează pirateria.Galerie eMAG.

  6 comentarii

 1. O sa ma incumetez ca si GW va avea ceva asemanator :)

    (Citează)

 2. Guild Wars 2 – editeaza tu. thnx

    (Citează)

 3. Mda, eram hotarat sa nu-l iau, sa astept intai sa-l joc piratat si daca ma convinge sa-l cumpar.

  Cand am ajuns acasa de la munca am zis fuck it si am dat paguba la card 250 de lei.

  M-am jucat pana la 11 in continuu, deci da, chiar merita.

    (Citează)

 4. Sistemul antipiraterie e destul de controversat..
  http://i.imgur.com/MuL1t.png

    (Citează)

  • Da, dar e o consecinta a pirateriei de pana acum. Isi iau toti masuri cat mai avansate, iar cei care n-au piratat niciodata pot face scandal pe buna dreptate.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus