un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Cele mai bune fotografii din Delta

7 Jun 2010  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Spre deosebire de fotografiile de test pe care le-am pus acum câteva zile, acestea sunt cele 6 care îmi plac cel mai mult din excursia în Deltă. Toate sunt făcute de mine cu Sony NEX-3, dar le-am editat un pic cu câte un crop sau un filtru pentru a întuneca in unele zone apa. Sunt făcute la sud de brațul Sfântu Gheorghe, în zona insulei Sacalin (acea fâșie lungă și subțire din ultima imagine).

Citiţi review-ul camerelor NEX-3 şi NEX-5 şi postul cu fotografiile de test pentru mai multe detalii:

 1. Noile camere Sony NEX-3 și NEX-5
 2. Fotografii de test: Sony NEX-3 si NEX-5

Danube #6

Danube #5

Danube #4

Danube #3

Danube #2

Danube #1

sacalin_508

  1 comentariu

 1. Foarte frumoase, felicitari!

  Imi pare rau ca nu am reusit sa ajung si eu acolo.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus