un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Motorola scoate smartphone-ul cu baterie de 3300 mAh

2 May 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

Când am scris review-ul la Motorola Razr XT910, un smartphone foarte bun, chiar dacă nu la acelaşi nivel ca noile HTC One sau Samsung Galaxy S III, s-a discutat şi despre o variantă cu baterie aproape dublă, de 3300 mAh. Din păcate, modelul respectiv, numit Droid Razr Maxx, era doar pentru piaţa americană.

Apare acum modelul şi pentru piaţa europeană, care să funcţioneze pe frecvenţele noastre de telefonie. Are baterie de 3300 mAh, la fel ca cel american. Se pare că Motorola a înţeles că există o nişă a pieţei care este interesată prioritar de baterie, nu de frumuseţea carcasei sau rezoluţie camerei foto, şi mă bucur că acţionează în consecinţă.

Motorola Razr Maxx, telefonul despre care vorbesc, trebuie să apară în următoarele săptămâni. Sper să ajungă şi la noi, unde cu siguranță şi-ar găsi cumpărători. Specificaţii: baterie 3300 mAh, promite 607 ore de standby şi 17 ore de conversaţie, deci ar trebui să ţină cel puțin 2-3 zile ca smartphone; modelul are 4,3 inci diagonală, ecran Super AMOLED, 960 x 540 pixeli, sticlă Gorilla, procesor bunicel, stocare internă 16 GB şi slot de card microSD, camera de 8 megapixeli cu filmare Full HD, ba chiar şi port HDMI. Grosimea specificată pe GSMarena.com este de 9 milimetri, dar mă aştept să fie mai gros de atât.

    8 comentarii

  1. Nu înțeleg partea de la final. Chiar are 9 mm. A mai fost vreun smartphone la care s-a spus o valoare și în realitate s-a dovedit alta? RAZR avea 7.1 mm și 9 mm cu bateria de 3300 mAh. :)

      (Citează)

  2. Mai sunt și alte site-uri ca TheVerge sau gdgt.com de la engadget.com care afișează tot 9 mm. Este o creștere de la cei 7.1 ai lui RAZR. :)

      (Citează)

  3. Pacat ca vine tot cu bootloaderul locked, facand imposibila schimbarea kernel-ului cu unul care nu este semnat de catre Motorola -> ROM-uri custom sever limitate.
    Vorbind despre Droid RAZR, mi se pare ca Motorola a lansat Droid RAZR Developer Edition, care e exact ca si RAZR-ul normal doar ca are bootlocker-ul unlocked, creand un raspuns nefavorabil printre cei care detineau deja telefonul in varianta ‘vanilla’.

      (Citează)

  4. Imi face cu ochiul acest telefon. Daca avea Android 4.0 nici nu mai stateam pe ganduri.

      (Citează)

  5. Viitorul meu telefon probabil. Am terminat bateria de la actualul(LG O2x) in 5 ore… inadmisibil.

      (Citează)

  6. Faza tare e că oamenilor care chiar folosesc telefonul îndeajuns de mult cât să aibă nevoie de baterie de 3.3A nu le pasă de bootloader, versiune de android, retină LCD, senseui și alte bălării. ;)

      (Citează)

  7. O sa vina cu upgrade la Android ICS, oficial. Pretul de 530 Lire, la liber, in Anglia. A mai fost confirmat pentru Germania, Danemarca, Norvegia si Suedia. Acum sa vedem daca si Romania e una din pietele pe care va fi lansat in mai :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus