un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile înmulțesc traficul cu trei?

30 Apr 2012  ·

GÂNDURI, TURISM  ·

9 comentarii

M-am uitat la ştirile dimineţii pe ProTV şi se vorbea despre aglomeraţia uriaşă de pe DN1, trafic bară la bară şi puhoiul de oameni care au venit aici.

Ieri la ora 11 am dat o fugă spre Braşov. Am mers fără probleme şi fără nici o oprire din cauza vreunei aglomeraţii. Este lume la munte, dar nu s-a ajuns la limită, iar prin staţiuni nu dai din coate ca să-ţi faci loc pe trotuare. La întoarcerea spre Sinaia s-a mers la fel de bine.

Nu e prima oară când văd astfel de reportaje despre trafic şi apoi trec şi eu pe acolo şi situaţia nu seamănă deloc cu cea prezentată. Cred că de fapt mai mult dăunează turismului, făcându-i pe unii să meargă mai degrabă la Snagov sau Brăneşti decât la munte.

    9 comentarii

  1. Tot timpul exagerează ăștia cu media. Caz similar e și cu relația români/unguri, unde nu-s probleme.

      (Citează)

  2. În decurs de 24 ore poţi număra folosind cel mult degetele de la o mână ştirile ce se încadrează în categoria “ştire / informaţie” şi asta lăsând la o parte “gargara pe subiecte politice”.

    Probabil măsuri punitive din partea CNA-ului s-ar preta pentru fiecare astfel de informaţie transmisă eronată. Poate doar în acest mod nu vom mai avea parte de goana asta tembelă după senzaţional.

      (Citează)

  3. Io zic ca ai prins tu mai liber. E foarte posibl ca inainte de ora 11 sa fi fost aglomerat.
    Cind m-am intors vineri din Sinaia, pe sensul spre Brasov era ok pina la Ploiesti. Aglomeratia mare era la centura Ploiesti, ca se lucreaza pe acolo. Si era destul de aglomerat si inainte de Ploiesti.
    Nu mai spun ca vineri dimineata in pasul Posada era un semafor pentru circulatia alternativa, ca lucrau aia la asfaltare.

      (Citează)

  4. Nu mă mai uit la stiri si asta va sfatuiesc si pe voi :)

      (Citează)

  5. Ah ce-mi plac mie persoanele ca Sorin mai sus. Nu te uita la stiri, nu te uita la tv, nu urmari ziarele, bucura-te de viata.
    Esti copil bah !
    Inocenta e ok cind esti minor, altfel se numeste prostie.
    Si nu, parerea ta de mai sus chiar nu aduce nimic interesant.

      (Citează)

  6. Sambata, 28.04: plecat de la Tineretului la 12:00, ajuns in Rasnov la 16:30. Eu zic ca a fost destul de aglomerat. Daca nu era, la 3 eram la destinatie ;). (Am si pus cateva poze radu daca nu te-ai uitat, pe FB)

      (Citează)

  7. Jules a spus tot ceea ce vroiam sa ii transmit si eu lui Sorin voicLuescu.

      (Citează)

    • O fi glumit si omul…

      In alta ordine de idei, marti 1 mai, plecare din Sinaia la 12, ajuns in Bucuresti la 14. 4 radare intre Sinaia si Ploiesti, dar s-a mers bine si puteai aborda orice viteza doreai. Chiar si pe centura Ploiesti a fost bine.

        (Citează)

  8. @Sorin Voicluescu: la meteo sper că te uiţi. Măcar când e Magda.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus