un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Gropi masive în benzinăria Lukoil

2 May 2012  ·

GÂNDURI  ·

13 comentarii

Aceste fotografii sunt făcute în benzinăria Lukoil de pe Bd Tudor Vladimirescu, adică strada ce uneÅŸte Viilor cu Panduri. Benzinăria pare că ar fi fost bombardată, pavajul fiind distrus ÅŸi “înlocuit” cu gropi măricele. Având în vedere că, la urma urmei, e o altă benzinărie la doi paÅŸi distanţă, iar mulÅ£i oameni nu dau multă atenÅ£ie la lanÅ£ul de unde alimentează, poate că cei de la Lukoil ar trebui să acorde atenÅ£ie la astfel de detalii care alungă clienÈ›ii.

    13 comentarii

  1. Eu chiar sunt atent la ce lant de benzinarii alimentez: nu Lukoil sau Joe&Son.

      (Citează)

  2. Care e treaba cu Lukoil? Mi se pare OK benzina de acolo.

      (Citează)

  3. La Lukoil probabil cineva a avut comision pentru pavajul acela care se distruge foarte repede comparativ cu asfaltul sau chiar dalele de ciment. Pe centura in zona Otopeni mai e una care e mai distrusa decat asta. Eu nu inteleg cine a aprobat sa puna asa ceva pe jos cand ai clienti camioane de tonaj mare majoritatea pline.

      (Citează)

  4. iti bagi “gaz” de la lukoil ?!

      (Citează)

  5. In zona respectiva sunt 4 likoil pe o raza de 500 de metri . Trec zilnic pe langa ele , toate goale , sa te uiti si ai sa vezi ca bate vantul prin aceste benzinarii . Personal nu bag de la ei , nu am auzit de bine , iar de cum raman pe piata ori spala bani cu aceste statii , ori au ceva contracte babane …

      (Citează)

  6. E plina tara de lukoil , dar mai ales Bucurestiul , de curiozitate sa vezi cat de goale sunt fata de restul…

    Trec pe panga 3 zilnic pana la munca , zici ca-s bantuite

      (Citează)

  7. Nici eu nu alimentez de la Lukoil decât dacă e ultima soluție.
    Am mai trecut prin È›ară prin staÈ›ii de la ei È™i sunt “praf”, aÈ™a cum le descrii tu, la capitolul asfalt + la facilități.

      (Citează)

  8. Au asfaltat-o acum 2 uichenduri ca era prapad ! Au GPL bun acolo si pana in februarie aveau ECTO 98 la promotie – dupa parerea mea o benzina foarte echilibrata si nu prea indoita ca cea din Petrom – vrei sa cumperi mai buna … incerci MOL sau Rompetrol , eventual din afara tarii :D

      (Citează)

  9. LOL, “benzina din import” =)). Poate doar daca faci un drum cu masina la moldoveni. :D Inca mai credeti in mitul cu benzina din Austria? :))

    Ce intelegi prin benzina indoita? Daca te referi la apa, problemele pot fi doar locale (adica rezervorul unei anume benzinarii) pentru ca apa nu se amesteca cu benzina si deci nu ar putea fi adusa in cisterne.

    Benzina de la Lukoil este una dintre cele mai nasoale benzine de pe piata, cu mult sulf…

      (Citează)

  10. Asa si eu scoteam autonomie cu Rompetrol dar si motorul era puturos de rupeam podeaua in depasiri mai la limita… La fel, cu benzina de 95 consumul va fi mai mic decat cu benzina cu CO 98, 99, 100… Secretul e ca, avand detonatii necontrolate mai putine, “incape mai multa benzina in cilindri”, ceea ce duce la cresterea puterii.

    Daca benzina are CO mic, are detonatii multe si deci consum mai mic, respectiv functionare mai proasta a motorului.

      (Citează)

  11. Nu stiu despre benzina, dar motorina de la Lukoil e cea mai proasta.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus