un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Erotism la restaurantul Barrio

9 May 2012  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Barrio este un restaurant din Piaţa Amzei, pe strada Biserica Albă. Surprinzătoare au fost decoraţiunile interioare, mai ales pereţii dominaţi de fotografii gigantice cu femei frumoase în poziţii provocatoare.


Aşadar, un motiv în plus să mâncaţi aici. Meniul este micuţ, vreo 15 antreuri şi vreo 15 preparate principale. Mai jos vedeţi o vită cu sos de trufe, la 42 de lei (ceea ce nu e chiar mult având în vedere că e vită şi că o mănânci într-o ambianţă deosebită). A fost bunicică, dar e vită românească, mai tare, nu din cea argentiniană care ți se topește în gură. Vă recomand la final şi un tiramisu de fructe de pădure, a fost delicios.

    6 comentarii

  1. Si cind ai ajuns acasa ai mai mincat ceva ? Sau ai mincat inainte ?
    Eu inteleg ca preturile sint unele mai de lux, dar cantitativ mi se pare o mare aberatie sa dai o gramada de bani pe 100g de vita cu doua picaturi de sos. Parerea mea.
    Oricit de buna ar fi.

      (Citează)

    • @jules: n-a fost mica portia. Si restaurantele se impart de obicei in doua feluri, alea in care te duci sa mananci ca ti-e foame si alea in care mananci pentru ca vrei o delicatesa. Aici e cu delicatese si crede-ma, nu pleci flamand decat daca esti gigantic. De multe ori nu trebuie sa te ghiftuiesti, ci doar sa mananci cat sa aiba stomacul ce lucru si sa ai energie pentru restul orelor.

        (Citează)

  2. Multumesc de informatie Radu. Sa stiu sa-l ocolesc.

      (Citează)

  3. @jules: pentru o cină eu zic că este suficient.

      (Citează)

  4. Si in Brasov gasesti imagini provocatoare cu tenta erotic, in baile din Festival 39. Acuma de ce le-au pus in baie, numa ei stiu.(si la barbati, si la femei aceleasi imagini).

      (Citează)

  5. Matthers, ce-ai facut in ambele bai? :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus