un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Sper că ProTV-ul dă tuturor concurenților bani

9 May 2012  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Nu m-am uitat cu mare atenţia la sezonul acesta din Romănii au talent, dar sper că ProTV-ul le va da nişte bani pentru participare şi acelor concurenţi care n-au o situaţie financiară foarte bună şi nici mijloace de a câştiga bani ulterior concursului.

Nu ştiu prea mulţi concurenți, dar este o femeie care cânta la nai, deja celebra peste hotare. Trăieşte şi va trăi bine din acest talent chiar dacă nu ia premiul cel mare al concursului. Cam la fel vor face şi ceilalţi care cântă sau dansează frumos, pentru că-i vor chema alţii la diverse evenimente sau spectacole.

Dar era un moş bătrân şi fără dinţi care făcea pe contorsionistul, care n-are nici o şansă la vreun spectacol cât de mic ulterior concursului, pentru că nu va chemă nimeni un bătrân fără dinţi în gură, care tremură din toate încheieturile, să distreze lumea. Am zâmbit la un gunoier din Tulcea, parcă, un om vesel şi care imita tot felul de sunete din mediul înconjurător, însă nu-i dau multe şanse la alte spectacole în viitor. Mai erau unii care cântau la nişte tomberoane…

Mi s-ar părea cumva necinstit ca ProTV-ul să facă o mulţime de bani de pe urma lor, din publicitatea corespunzătoare audienţei emisiunilor, dar să nu le dea la final măcar o mică suma de bani pentru prestaţia lor, toţii banii urmând să meargă doar spre cei de pe podium.

    7 comentarii

  1. viata-i o plaja ;)

      (Citează)

  2. Primesc oportunitati care se pot traduce si in bani.

      (Citează)

  3. Baiatul din Tulcea a fost cooptat in echipa ProTV. Va lucra la nu stiu ce telenovela :) Sau in Las Fierbinti, nu stiu exact :)

      (Citează)

  4. Ca despagubire sau de ce?

      (Citează)

  5. Nu mai stau până dimineaţă şi nici nu pot să-i dau publish acum, dar un coleg de-al meu a scris un scurt reportaj despre contorsionist. Aici îl poţi citi de joi dimineaţă încolo. Deci, nici un ban.

      (Citează)

  6. nu prea cred

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus