un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Diablo III are parte de lansare specială

13 May 2012  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

eMAG profită de spaţiul mare de evenimente pregătit în noul showroom Crângași şi mâine noapte, adică 14 mai începând cu ora 23:30, face un eveniment special din lansarea jocului Diablo III. Se anunţă surprize şi premii, mai ales pentru cei ce vin costumaţi şi vopsiţi precum personajele din Diablo. Detalii găsiţi pe pagina specială Facebook.

Dacă vreţi doar jocul, puteţi să-l precomandati prin eMAG şi vă va fi livrat imediat ce se dă liber la vânzare pe 15 mai.

Pentru pasionaţi sunt şi tot felul de produse speciale precum mouși, căști și pad-uri de calitate, puteți consulta ofertele:

Puteţi să-l luați azi şi prin PC Garage, unde veţi participa şi la o tombolă pentru 2 perechi căşti, 2 perechi mouși şi 5 pad-uri gama Diablo III.

  2 comentarii

 1. Cel mai ieftin cred ca e versiunea digitala pe computergames.ro cred a e 210 lei .

  Ma gandesc sa vad daca am cu cine sa vin la emag il iau de acolo daca nu il iau digital pt ca vreau sa-l joc in seara aceea nu astept pana dimineata sa mi-l aduca pc garage .

    (Citează)

 2. am jucat acum cateva zile beta-ul public. E fain, imi place cum l-au redesenat și îmbunătățit.

  Nu cred că o să-l cumpăr, beta-ul fiind primul joc dedicat de PC pe care l-am jucat in ultimii 5 ani, restul fiind numai flash-uri micuțe. Oricum, super tare inițiativa eMAG.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus