un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Fotografii din showroom-ul eMAG mărit

6 Apr 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

12 comentarii

Un informator secret din cadrul eMAG mi-a spus că showroom-ul din Crangasi a fost mărit, reorganizat şi redecorat, aşa că m-am dus să-l văd şi să fac fotografiile de mai jos (în exclusivitate, aș zice, dar na… poate merge oricine să-l vadă, deși pentru fotografii vă trebuie o aprobare).

Spaţiul a crescut de la aproximativ 600 de mp la 1300 mp, schimbarea fiind vizibilă. Nu doar că sunt mult mai multe produse expuse, inclusiv electrocasnice mari şi mici şi produse de îngrijire, pe lângă nenumărate laptopuri, televizoare, aparate foto, telefoane şi tablete, dar standurile sunt mult mai spaţiate. Oricât s-ar aglomera acolo, nu te simţi în înghesuială.



Structura este aceeaşi. Dacă ridici o comandă sau vrei să cumperi pe loc ceva din stocul showroom-ului, vorbeşti întâi cu un consilier eMAG. Acum sunt mai uşor de recunoscut, că au o “uniformă” formată din cămaşă, blugi şi tenişi roşii. Apoi mergi la casierii, care sunt tot la etaj, dar sunt un spaţiu mult mai deschis şi modern, nu ghişeele cu geam mic care aminteau de oficiile poştale vechi. La final ridici marfa de la parter, din spaţiul de livrare/testare.

Showroom-ul are şi câteva surprize plăcute. S-a făcut o zonă mare pentru prezentări, evenimente, workshop-uri şi ce va mai fi nevoie în viitor. Nu am confirmare, dar se pare că spaţiul va fi pus la dispoziţia oricui are nevoie de el, deşi mă gândesc că în principal brandurile ar fi interesate să facă întreceri sau prezentări cât mai dese acolo. Are sonorizare proprie şi un perete video de 2 x 2 televizoare fără margine.

O altă noutate este Liquid Galaxy, un sistem de video ce foloseşte 6 televizoare mari, în poziţie verticală, pentru a-ţi oferi un câmp vizual de 180 de grade. Pe el rulează momentan Google Earth şi cu ajutorul unei telecomenzi speciale zbori de-a dreptul peste Pământ, dai zoom prin oraşe şi vezi clădirile tridimensionale. Este foarte spectaculos.

Mi-au plăcut şi produsele expuse în showroom. Am văzut un Kindle alb, ediţia Pearl, un ebook reader Nook, care concurează cu Amazon Kindle, m-am jucat cu Alienware-uri, m-am uitat la accesoriile diverselor categorii de produse, care sunt acum expuse şi ele prin showroom, şi apoi am făcut fotografiile de mai jos.

Puteți vedea în ele și alte detalii precum noile mese din showroom, mai discrete și proiectate după sigla eMAG. Angajații nu se mai uită misterios în laptopuri, ci acum există Dell-uri all-in-one cu touchscreen mare, orientate spre public, iar lustrele au numele brandurilor pe ele, ca să știi direct la ce masă să te duci pentru laptopuri Samsung, .



    12 comentarii

  1. Nice … must visit now ! :)

      (Citează)

  2. Oare in Cluj nu maresc sowroomul sau punct de lucru ce-o fi…

      (Citează)

    • Cred ca in Crangasi au avut ocazia sa se extinda. Showroom-ul acesta a intrat si peste vechea zona de birouri, care au fost mutate la randul lor intr-un sediu mai “corporatist”.

        (Citează)

  3. cu ce aparat ai tras primele cadre, cele wide?

      (Citează)

  4. Cam asta inseamna sa nu te culci pe o ureche cand ai succes.. bravo lor.

      (Citează)

  5. Sa moara bibi, arata ca Flanco Unirii, cu mici tweek-uri (interesante) pe ici-colo (multi-display-ul, arena, etc).

    So much about the brand identity

      (Citează)

    • Pai acelasi grup de firme, acelasi decorator probabil. N-am vazut Flanco, dar din partea mea poate sa arate si ca Fnac combinat cu Virgin, important este să găsesc ce caut si sa nu fie înghesuială.

        (Citează)

  6. @nwradu, nu ai zis cum era covorasul pe care te prosternai.

      (Citează)

  7. Da, chiar nu stiam de acest lucru. Bravo lor!

      (Citează)

  8. V9 - Timelapse

    08/04/2012 la 11:50 PM

    Pfuu Muzeul Tehnologiei. E super. Aici iti poti petrece o zi intreaga fara se te plictisesti. Buna treaba.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus