un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Bucureștiul văzut de pe Arcul de Triumf

18 May 2012  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Iată câteva fotografii panoramice făcute de pe Arcul de Triumf. Originalele erau foarte mari, pe blog găsiți unele de 1920px, iar pe SkyDrive am pus fotografii redimensionate la 4000px.

Spre Mânăstirea Cașin


  3 comentarii

 1. e un program anume cand se poate vizita? sau doar cand sunt unele evenimente?

    (Citează)

  • Cred ca-i o data pe an doar sau mai des, la evenimente speciale precum ziua armatei, drapelului etc. Nu e o garantie, trebuie sa stai cu ochii pe stiri.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus