un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

O surpriză de la Hard Rock Cafe

26 Apr 2012  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Plăcerea mea de a mânca bunătăţi la Hard Rock Cafe, alături de cocktailuri uriaşe şi în sunet de muzică rock bună, n-a trecut neobservată. Am scris de multe ori despre HRC şi am pus şi multe fotografii cu burgerii de acolo. Acum cei de la Hard Rock Cafe mi-au făcut o surpriză, trimițându-mi un tricou cu Jimi Hendrix şi un card de 25% reducere la orele prânzului. Mai multe motive pentru a merge acolo!

Un bilet inclus în pachet vorbeşte despre concursul Hard Rock Calling 2012, prin care poţi câştiga bilete pentru două persoane la concertul cu acelaşi nume de la Londra (Bruce Springsteen, Soundgarden, Paul Simon, Lady Antebellum). Pachetul include bilete de avion dus-întors, cazare 3 zile, bilete la toate concertele, tur de oraş şi chiar şi bani de buzunar. Un pachet complet.

Pentru înscriere, trebuie să vă faceţi o fotografie în faţa peretelui Bruce Springsteen din HRC Bucureşti şi apoi să te înscrii cu ea pe site-ul radio-ului Rock FM, ceea ce vor face și eu la următoarea trecere prin restaurant. Detalii pe rockfm.ro.

Și ca să vă oftic și mai rău, mai jos sunt câteva fotografii făcute de mine cu mâncarea de acolo. Putea fi mai rău, măcar nu le-am pus înainte de ora prânzului :)

  4 comentarii

 1. Piscotarule :)) Totusi ar trebui sa incerc si eu sa ajung pe la astia :)

    (Citează)

 2. Ti-am batut un apropo acum ceva vreme despre niste cupoane de reducere la ei dar n-ai percutat. Si aveam vreo 20-30. :D

    (Citează)

 3. UN LOC SUPERRRR !!!!!! CEL MAI TARE PERSONAL! kEEP ROCKING!!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus