un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un restaurant bun și ieftin în Constanța

2 Apr 2012  ·

GÂNDURI  ·

10 comentarii

Dacă aveţi drum prin Constanța şi vreţi să mâncaţi mult, bun şi ieftin, mergeţi la Adivin ’95. Nu ştiu dacă un local cu autoservire se cheamă restaurant sau cantină, dar nu contează, mâncare e foarte bună aici pentru cât costă.

Adivin mi-a fost recomandat de un localnic ca fiind locul unde şi constănţenii se duc atunci când n-au chef să gătească şi, culmea, dau mai puţini bani decât dacă ar face ei acasă mâncarea. Meniul zilei, pe care l-am mâncat şi eu, costă 10 lei şi include o ciorbă la alegere, un fel principal la alegere, două chifle, un desert la alegere şi o cafea, iar porţiile sunt mărişoare.

Adivin are vreo 20 de mese de 4 locuri fiecare şi era plin ochi. Am numărat vreo 8 feluri de ciorbe, servite la bol mare. Chiflele erau mari şi pufoase. Am luat o mazăre cu pui, bună şi ea. Ca desert erau şi eclere şi bucăţi de chec, amandine şi altele. Cafeaua era de la filtru.

Dacă nu vrei meniul zilei, o ciorbă era între 4 şi 7 lei, băuturile între 3 şi 5 lei, iar felurile principale sunt ieftine şi ele. E un exemplu bun despre cum vânzarea mare îţi permite să ţii jos preţurile.

Adivin (halal nume) este la intersecţia dintre Str. Amzacea şi Luptători, nişte străduţe de pe lângă Bulevardul I. C. Brătianu, în zona cimitirului și a străzilor Eliberării și Dezrobirii.


Vizualizare hartă mărită

    10 comentarii

  1. La restaurantul proaspat deschis la Faleza Nord in Cta se gasesc viermi in orez – scandal musamalizat….. La locatia la care te referi mazarea de 3 zile e spalata si bagata la fiert in ciorba…. Nimic nu se pierde, decat sanatatea berbecilor ce manaca acolo :) POFTA BUNA!!!!!

      (Citează)

  2. Am luat pentru muncitorii de la apartamentul (reamenajare, etc) meu mancare la pachet – pana acasa s-a acrit. Aici e ceva ce nu e proaspat. M-am intors la casa, acolo o muiere care nu zambeste niciodata mi-a oferit sa imi aleg ce vreau eu numa sa nu fac gura. Niciun bon nu e fiscal la astia… de ce? Pai are rude in Garda Financiara…..

      (Citează)

  3. a fost sotia mea astazi2 iunie sa se angajeze la ADIVIN o mizerie de nedescris in chiuveta unde se spala salatele se spala si vase produsele sunt aduse cred ca de la gunoi sau din magazinele proprii EXPIRATE CARNEA E VINATA mai are putin si intra in putrefactie…..s a m d pofta buna fraerilor care mananca acolo . a si era sa uit trebuia si sa guste din ce scotea la ghiseu .dar ce sa mai vb traim in romania SA TRAITI BINE

      (Citează)

  4. O DATA AM MANCAT DE ACOLO CARNEA IN CIORBA ERA VECHE .IAR ADIVIN SUNT NISTE BASTANI DE LA BUCURESTI ORICINE FACE SESIZARI NU LE FACE NIMICA .IAR PITICU ALA FETELE CARE VIN LA ANGAJARE LE DA DE INTELES SA SE CULCE CU EL.DE ASTA LA LASAT SI NEVASA .
    ESTE CEL MAI MARE PACAT SA DAI MANCARE STRICATA UNUI OM NU DAI LA UN ANIMAL CE SA MAI VORBIM.

      (Citează)

  5. Dragii mei se pare ca ceva ceva se intampla: Cu toate rubedeniile machedonului de acolo si cu toate relatiile de care dispune, se pare ca romanasul nu mai vrea gunoaie…. Nu mai intra lumea, cum intra odata. In curand se pare ca inchide una din locatii ca ii merge “bine”. Cu machedonii nu am nimic – sunt multi oameni de treaba. Dar asta se credea buricul pamantului…

      (Citează)

  6. E un nesimtit !! A uitata cine a fost , dar are doi copii pacat de ei nu numai zic ca edator vandut il ameninta lumea ca are datorii

      (Citează)

  7. Ba, voi ori sunteti invidiosi (tipic pentru dobrogeni), ori sunteti neam prost. Stau de 11 ani in Constanta si am dat numai peste javre ca voi si lipsiti de verticalitate. Daca erati tari in organe si bine intentionati, faceati reclamatie pentru controale sanitar-veterinare. Mananc la “plimba tava” Adivin de ceva timp, cand nu am timp deloc sa bucataresc caci nu imi permit restaurant de fițe si junk food nu servesc. Piata in mare parte tot de acolo o fac. In afara de faptul ca unii vad ca scrieti agramat, intr-un mod mârlanesc si laș … vă ascundeti in spatele unui ecran latrand prosteste si nefacand nimic sa opriti din ceea ce reclamati, in caz ca e adevarat. Fetele de acolo muncesc pe rupte. Mentin locul foarte curat si servesc prompt. Un tampit vad ca are pretentia sa i se faca bezele cand alea sunt rupte de atata munca si pe un salariu de rahat … Neamuri proaste sunteti bai!

      (Citează)

  8. Ma uitam zilele trecute peste ce a scris Vornicul anterior…. ma minunam ca niciun maxhedon nu sare sa apere piticul tuciuriu adus in discutie…. Uite ca sare! (Bulinele exista!). Ma si recunosc in personajul cu pretentii la bezele de care spuneea stimabilul. Domnule Dobrogean de 11 ani cu destula verticalitate, imi permit sa va spun ca sunteti atat de imbecil in pledoaria apararii incat miroase a branza de ovina de foarte departe. Behaiti atat de bine in apararea maturii ne-zambitoare, atat de grijuliu la neajunsurile ei financiare incat tin sa va linistesc: 4000 de ron are salariu la care se adauga furtaciuni de 200-300 ron pe zi. O fi bine? Nu va tin sa nu mancati in continuare acolo ca omul mic si negru are datorii la banca si are nevoie de mancatori de expirate in continuare ca vine banca si va lasa fara sala de mese. Pofta buna inca 11 ani lumina.

      (Citează)

  9. Am mancat acolo,in urma recomandarii tale.Locul e curatel,mancarea destul de variata.Erau toate calde in ciuda orei tarzii la care am ajuns (21).Mancarea e gustoasa si portiile foarte mari.Cu 10 lei nici acasa nu mananci asa.Vad insa o groaza de comentarii marlanesti,bag seama ca voi,constantenii,sunteti mai interesati de averea patronului si de obiceiurile lui sexuale decat de locatie in sine.Mie mi s-a parut buna si o recomand oricui vrea sa manance bine si ieftin in Constanta.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus