un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Râdem noi că merg des la Subway…

24 Apr 2012  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Dar n-am fost chiar aşa des, pentru că sunt atât de mari cozile încât de câteva ori am renunţat să aştept. Sfat rapid: dacă vedeţi coadă până la uşă (sau la fel de mare, înăuntru în locaţie), înseamnă că aveţi de aşteptat vreo 40-50 de minute!

Ştiu asta pentru că am stat cândva cu nashu_mare vreo 50 de minute la o astfel de coadă, deşi era ora 22.

Contrar opiniei publice, eu am fost în total la Subway de 3 ori după lansare. Nu mi se pare aşa mult, având în vedere că îmi plac aceste sandvişuri şi le-aş mânca mai des. Din păcate, e tot Bucureştiul acolo…

Ca bonus, la 3 săptămâni după lansare, tot nu s-a găsit un birou pentru manager…

    7 comentarii

  1. am fost acolo de 3 ori si am reusit sa mananc o singura data:)era coada imensa.o data in timpul saptamanii la ora 22 si o data sambata dupa amiaza….o sa piarda mult cu treaba asta.

      (Citează)

  2. E absolut jenant ce se intampla acolo!! Am fost o singura data mai mult pentru a-mi aduce aminte de amintirile placute din Londra si nu imi mai trebuie a doua oara. Si problema nu sta in faptul ca sunt prea multi oameni la coada, ci in numarul angajatilor care preiau comenzile si “lejeritatea/lehamitea/tremuriciul” acestora.
    Pierde mult in felul asta Subway!

      (Citează)

  3. E doar o chestiune de timp pana vor deschide in mall-uri sau alte locatii , mai ales daca au acest succes :)

    Personal prefer o shaorma decat un sandwitch , dar am sa-l incerc si pe acesta

      (Citează)

  4. @fsalam – din ce se vede, la orice ora din zi, cererea depaseste cu mult oferta. ‘o sa piarda mult cu treaba asta’. You don’t say :). Eu vad un magazin care vinde non-stop, la foc continuu. Chestia asta bate oricand un magazin care iti ofera confortul de a fi unul dintre cei doi clienti :)
    Sunt multe nuante si inteleg si punctul tau de vedere – si eu am fost de doua ori in zona, am vazut coada si am renuntat. Da-i trei luni de activitate si apoi vedem daca pierde sau nu, daca valul trece sau daca, dimpotriva, va deveni populat de astia ca mine si ca tine, care nu au avut loc pana acum.
    Not to mention – pot oricand deschide o a doua franciza :)

      (Citează)

  5. Am fost si eu tot de 3 ori. De 2 ori au fost cozi imense (la care am stat cam vreo 40 de minute) si 1 data era o coada mai mica, la care am stat vreo 20 de minute. Aparent nu e mereu asa. Ieri dimineata a fost prietena mea acolo (pe la 11) si a spus ca erau doar 3 oameni la coada. Dar sa te duci in weekend – la orice ora ! – si sa te astepti sa comanzi in 10 minute e o chestie cam naiva ;))

      (Citează)

  6. Eu am trecut prin Germania la un Subway si mi-am luat teapa la un sandwich cu sos dulce, nenea mi-a făcut o combinatie de miere cu ceapa si carne + cascaval si legume, o minunatie de mancare. Bine ca eu credeam ca sosul dulce e defapt sos de roșii.

      (Citează)

  7. Eu nu recunosc nimic. Cand am fost eu la trendinezii aia?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus