un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

HTC One X a apărut în oferta Orange

3 Apr 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

HTC One X a apărut în oferta Orange. Costă 600 de euro dacă-l vrei fără conectare sau 239 euro cu abonament nou de 36 de euro pe lună. Comparații, specificații si prețuri la magazinele online găsiți aici.

  4 comentarii

 1. Intre timp l-au scos de la “in stoc”. Disponibil pt. livrare dupa 13 aprilie.

    (Citează)

 2. Motherfuckers!!!! Numai cand mi-am facut eu abonament aveau doar iPhone in oferta.

    (Citează)

  • Si nu vrei sa vezi cum suna review-urile de One X :)) Cica e cel mai bun telefon facut vreodata, cu exceptia iPhone-urilor cu Instagram, desigur.

     (Citează)

 3. E bine daca ai un abonament de cativa ani si este 7-11 euro te duci si-l iei la 500 de euro.
  Eu spre exemplu il pot achizitiona cu 400 de euro cu toate minusurile posibile utilizate.(vechime/puncte thank you)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus