un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Prețurile seriei HTC One

1 Apr 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

15 comentarii

Update: HTC One X este în stoc la eMAG și alte magazine, citiți postul meu despre prețuri și comparație.

HTC România a anunţat că modelele One ajung în România la jumătatea lui aprilie, iar la câteva magazine online au fost deja anunţate preţurile.

Cele trei modele din seria One anunţată în februarie de HTC sunt printre cele mai aşteptate telefoane ale anului. Interesul este mare în urma prezentării făcute de HTC prin care anunţă un nou modul foto, foarte performant (camera foto a fost mereu un punct slab la HTC-uri) dpdv al vitezei şi calităţii imaginii, carcase speciale, Android 4.0, interfaţa Sense refăcută, ecran AMOLED pe un model şi alte îmbunătăţiri.

Am văzut zilele trecute chiar şi o ştire care spunea că HTC a înregistrat un număr record de precomenzi pe aceste modele. Comparativ, la cele mai importante aspecte, seria HTC One arată aşa:

Caracteristica

HTC One V

HTC One S

HTC One X

Diagonală ecran 3,7 inci 4,3 inci 4,7 inci
Tip ecran LCD Super AMOLED Super IPS LCD2
Rezoluție 480 x 800 540 x 960 720 x 1280
Card microSD Da Nu Nu
Stocare internă 4 GB 16 GB 32 GB
Procesor 1 GHz Dual-core 1,5 GHz Quad-core 1,5 GHz
Camera foto 5 MPx, 720p 8 MPx, 1080p 8 Mpx, 1080p
Android 4.0 ICS 4.0 ICS 4.0 ICS
Sense UI 4.0 4.0 4.0
Baterie 1500 mAh 1650 mAh 1800 mAh
Preț Marketonline 1.327 lei Neanunțat 2.660 lei
Preț Evomag 1.329 lei 2.499 lei 2.659 lei
Preț eMAG 1.369 lei Neanunțat 2.650 lei

One S nu l-am găsit încă în oferta vreunui magazin. One X este un model de top (disponibil alb și negru), dar One V mi se pare foarte atractiv din punct de vedere al preţurilor, având în vedere ce caracteristici are. Cred că va fi un câştigător în clasa ieftină. Toate trei au și căști Beats de calitate foarte bună și carcase rezistente.

Aștept oferta operatorilor, poate îmi face Vodafone o surpriză plăcută.

    15 comentarii

  1. V mi se pare foarte atractiv la pret ! La design ma enerveaza putin astept sa-mi iau un smartphone de ceva luni sunt curios cu ce oferte o sa vina emag saptamana asta daca nu V scrie pe mine .

      (Citează)

  2. Păcat că nu mai scot nimic gen Desire Z, cu tastatură. :(

    Probabil o să îmi iau One X după ce văd unul live ca să îmi dau seama dacă e portabil sau nu. 4,7 inci?!?!?

      (Citează)

  3. Din cate stiu eu nu vin la pachet cu o pereche de casti beats. exista insa o editie limitate one x care include si casti beats. http://www.gsmarena.com/deluxe_limited_edition_htc_one_x_comes_with_beats_headphones-news-3967.php

      (Citează)

  4. Exista pe youtube cateva unboxiguri cu HTC One X si acolo se vede ca vin cu casti default HTC.

      (Citează)

    • Da, se poate sa aveti dreptate, desi acele unboxinguri par a fi cutii “marketing sample”, nu cele finale. Am avut si eu astfel de cutii, nu sunt mereu cu toate accesoriile incluse.

      Din ce vad, nu vom sti decat la lansare, dar opinia publica inclina sa creada ca macar One X va avea sigur casti Beats. Ar fi bine sa aiba toate, pentru ca modulul audio din telefon nu mi s-a parut senzational, castile fiind cele care fac diferenta.

        (Citează)

  5. Vad ca pe toate telefoanele din unboxingurile de pe YT scrie Beats Audio. Siastile nu sunt cele claice. Cel putin cablul este plat…

      (Citează)

    • @nashu: casti cu fir plat aveau si la Rhyme, dar nu firul conteaza. E posibil ca Beats Audio sa se refere doar la modulul audio din telefon, nu si la casti, caz in care… “teapa”. Am citit site-ul HTC, nu scrie clar de casti, ci doar ca vine cu Beats Audio ca tehnologie.

      @blue77max: chiar nu-mi pasa de slot, 16 sau 32 GB imi ajung fara nici o problema pentru aproape orice nevoie. Iar la V rezolutia asigura ca ruleaza toate programele si jocurile, pe cand cele ieftine de acum am 240×320 sau alte asemenea combinatii, iar Android 4.0 nu cred ca vei vedea pe alte modele.

        (Citează)

  6. One V este urat, ecran slab dar are slot SD,celelalte doua prea mari nu au slot SD..deci mai astept alte modele…fi-rar sa fie…

      (Citează)

  7. si eu ma uitam la V-ul ala, as face un ugrade jumatatii…

    E comparabil cu desire s la specificatii. Acuma ecranul… nu e mai prost ca la HTC-urile vechi presupun.

      (Citează)

  8. Sper ca One S să apară cât mai repede la un preț decent.

    Nu mă încântă deloc mărimea ecranului le One X (personal nu-mi place nici mărimea la Sensation).

    Speram și eu ca mulți alții să văd un model cu QWERTY slide, dar m-au cam dezamăgit.

    Oare chiar atât de mică să fie piața QWERTY încât să nu se merite scoaterea unui model nou?

      (Citează)

  9. este, vezi blackberry care da coltul.

      (Citează)

  10. Camera foto a fost mereu o problema la HTC? unde v-ati facut temele, d-le redactor? comparativ cu ce, cu Nikon D70? cine are pe piata o camera mai performanta? cea de la SE de 12 MP care are 5 MP reali?

      (Citează)

    • Lol, las-o moartă, e unanim acceptat ca pe HTC erau doar camere crappy. Cred ca au recunoscut si ei asta la prezentarea seriei.

      Vezi ca ai mai ratat niste posturi de atunci, cauta-le prin tag-ul HTC.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus