un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

HTC One X în România la jumătatea lunii aprilie

26 Mar 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Mai sunt 2-3 săptămâni şi HTC One X apare şi în România, după cum s-a scris recent pe contul de Facebook al producătorului. Probabil că şi One S şi One V vor fi lansate tot atunci.

HTC Romania [….] telefonul va fi lansat prin mai multi operatori, cel mai probabil la jumatatea lunii aprilie.

Seria One este nouă generaţie de HTC-uri, anunţată la Barcelona, şi din specificaţii arată bine la toate capitolele, cu o cameră foto mult îmbunătăţită la calitate şi viteză, carcasa bună, ecrane LCD şi AMOLED şi procesoare rapide, Android 4.0, Sense 4.0, Tegra 3 samd.

  5 comentarii

 1. Arata bine pe hartie dar sunt prea mari. Deja cand sari de 4″ (care mie personal deja mi se pare cam mare) ai o problema.

  De exemplu Galaxy S2 nu mi-as lua niciodata si ala are 4.3″. Nu sunt adeptul telefoanelor care necesita 2 maini pentru a le folosi.

  Pacat de tendinta asta noua cu telefoane gigantice. Lumea trebuie sa inteleaga ca totusi telefonul ramane telefon, nu tableta.

    (Citează)

 2. ….pana atunci restul care au cumparat telefoane din gama Sensation asteapta update-ul care nu mai vine .

  Ai vre-o sursa pe la HTC sau Vodafone care poate sa iti zica tie cam cand sa ne asteptam si noi la un update ? Nu de alta dar in alte tari e deja disponibil de la inceputul lui martie

    (Citează)

 3. @adrian G: am mani normale, nu am nicio problema cu SII-ul. a durat circa o zi sa ma obisnuiesc, acum pot sa lucrez f bine cu o singura mana.

    (Citează)

 4. Arata bine numai la aspect nu ….

  Mi se par foarte urate toate noile modele de la HTC .

    (Citează)

 5. Unii l-au si pus pe site la vanzare :)

  http://www.marketonline.ro/telefoane-mobile/telefon-mobil-htc-smartphone-one-x-black

  Abia astept (nu de acolo- poate de la Vodaphone)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus