un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Reducerile la eMAG continuă cu laptopuri Toshiba

27 Mar 2012  ·

GÂNDURI  ·

12 comentarii

Se pare că în această săptămână avem numai reduceri la laptopuri, probabil în fiecare zi de la un alt producător. Astăzi a venit rândul Toshiba, care oferă -400 de lei la preţul modelelor din promoţie. Parcă era mai bine cu discount procentual, nu?

Uitați-vă pe gama Toshiba. Poţi găsi modele cu Core i5, placă video dedicată şi hard-disk imens începând cu 2200 lei, ba chiar Core i7 la 2599 lei.

Cifrele de ieri vorbesc de un succes de vânzări. Între 7 dimineaţa şi 17 după-amiază s-au vândut 850 de laptopuri Dell, iar până seara se estima un număr total de 1200 de bucăţi. Cred că, având in vedere succesul unor astfel de evenimente și numărul mare de clone de Groupon, ne vom transforma într-o țară care va cumpăra doar la promoție și ofertă specială.

    12 comentarii

  1. Personal tind sa cred ca astazi va fi o zi mai slabuta fata de cea de ieri.

    O suma fixa tenteaza mai putin decat un procent… dar se prea poate sa ma insel daca numarul de fani Toshiba din Romania depaseste numarul de fani Dell.

      (Citează)

  2. Da, discountul procentual e mai avantajos pentru client. Am obtinut ieri un discount de aproape 1000 de lei. Daca ar fi fost fix 400 de lei, m-as fi orientat spre ceva mai ieftin. Poate nici nu as fi cumparat la promotie, ca eram in dubiu daca sa investesc intr-un laptop nou acum. Eram constient ca am nevoie, dar parca mergea si fara…

      (Citează)

    • @nashu: vezi ce face oferta speciala din om? Iti ia mintile si banii :P

      @Dumitru: mai e vorba si de branduri si de tipul de discount. 400 de lei in minus la un model de 6600 de lei nu e chiar cine stie ce.

        (Citează)

  3. Probabil maine urmeaza Asus..cineva are nevoie de cash ca sa plateasca niste TVA..:)

      (Citează)

  4. @ Xulescu
    n’as crede ca distribuitorii de asus isi “deduc” tva-ul prin emag/asesoft :p

      (Citează)

  5. Eu am o oarecare experienta in discounturile de la magazine mai ales ca anu trecut imi cautam un laptop mai performant ca sa-l folosesc si la jocuri si la chestile pt facultate .

    Sa va spun o poveste frumoasa cum mi-am ales eu laptop pe care il am acum :

    Aveam cateva criterii : sa fie de 17 inch
    sa aiba o placa video buna si sa coste undeva in jurul a 4000 ron .

    In romania laptop bun de 17 inch la 4000 de ron nu era , era un dell xps de 15 cu un nvidia 540 m parca ci cu 4 gb ram etc costa 4100 de ron . Am vrut sa-l iau dar nu mai era pe stoc niciunde decat poate cu comanda .

    Asa ca m-am dus frumos pe ebay.co.ul am gasit dell xps de 17 inch i7 sandy bridge , placa video 555m de 3 gb , 8 gb ram blue ray plaer etc la 4100 ron . Sigilat tot de la magazin de pe ebay 1 an garantie si am mai platit 300 ron pe transport UPS adus la usa .

    Asta la inceputul verii si nici acum nu am vazut modelul lasta mai jos de 5000 la noi in tara .

    Sfatul meu daca vreti laptopuri de la 4000 in sus nu le luati de aici sunt preturi prea mari . SI inainte sa luati un laptop dati un search pe google la placa video sa vedeti ce puteti sa faceti cu ca stiu ca unii zic ca nu va jucati nimica etc dar tot iti mai vine sa bagi un joc ceva pe el si e pacat sa iei unul cu o placa video proasta .

      (Citează)

  6. Laptop ala de 6000 ron mi se par cam overpriced si cu reducerea aia doar pt ca are placa aia de gaming , intri la buget de allienwere sau alte firme care fac laptopuri de gaming .

    Iar cel cu i7 are placa video de entry level nvidia525m la fel ca si cel cu i5 asa ca nu se merita diferenta de 3 mil pt el ca jocuri nu o sa joci ca e slaba placa video te mai ajuta puti i7 fata de i5 dar dif e infima . Ala e pus acolo sa ia ochiu la lume

      (Citează)

    • Cel de 6000 lei are si ecran 3D la care nu ai nevoie de ochelari, are un sistem smecher prin care detecteaza de unde te uiti la el si afiseaza ecranul in mod 3D.

        (Citează)

  7. AndreiExe, laptopul ala de 6000 de lei are afisaj 3D, nu numai placa grafica 3D. Ieri era un Dell XPS 17 cu un display similar dar la vreo 4200 de lei.

      (Citează)

  8. Si la xps meu am 3d cu ochelari nvidia , dar nu e de fita nu poti sa joci ceva in conditii bune pe el poate la un film .

    Faza cu 3d fara ochelari o consider fita si pana la urma 3d ala il consider un 3d prost . Daca e ca la nintendo 3ds e o mare porcarie e 3d doar daca te uiti concentrat la el si dupa 15 min ma doare capul plus ca daca ma uit putin in stanga sau dreapta vad in ceata putin nu il consider benefic deloc mai ales ca in banii aia poti sa iei altceva mai bun .

      (Citează)

    • Considera-l cum vrei tu dupa ce-l vezi, poate vei fi surprins. Eu m-am jucat un pic cu modelul X770 si se vedeau bine filmele pe el, in 3D.

        (Citează)

  9. @Dan
    ..deci ce ziceam ieri? :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus