un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

eMAG anunță mâine reducere de 20% la laptopuri Dell

25 Mar 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Update: pagina cu oferte la laptopuri Dell! Sunt la ofertă câteva Core i7 cu 4GB RAM, placă dedicată nVidia și preț de 2000 de lei, plus modele din gama XPS. Prețurile sunt pentru toate gusturile, iar în stoc sunt în jur de 1000 de bucăți.


S-ar părea că eMAG începe o perioadă (probabil o săptămână) de reduceri la anumite produse, dacă este să mă iau după textul “Ziua 1”. Putem juca spânzurătoarea cu textul din pagina campaniei, dar părerea mea este că înseamnă “-20% pe loc la laptopurile Dell din promoţie“.

Reveniţi pe 26 martie (fie la miezul nopţii fie dimineaţa) pentru a vedea exact modelele şi preţurile. Presimt că va fi stoc limitat, așa că puteți verifica de acum notebook-urile Dell să vedeți dacă va place ceva.

    6 comentarii

  1. super. tocmai mi-am luat un dell vostro. :D

      (Citează)

  2. ai un “eba” (nu e tocmai typo), corect e “modelurile si preţele” :P

      (Citează)

  3. @snake returneaza-l pe ala si cumpara-ti altul

      (Citează)

  4. Nu stiu prea multa lume care a avut laptop dell si sa nu i se fi stricat ceva la el sau sa nu mi se planga de baterie , ca se incinge prea tare sau alte prob .

    Personal le evit , pe cele lowcost :) de la ei , celelalte am inteles ca-s mai bune

      (Citează)

  5. reducerile sunt destul de mari.

    @L!nuX am luat din gama vostro. un pic mai bune.

      (Citează)

  6. @L!nuX Eu am un Dell din 2006 si functioneaza si azi foarte bine. Si atunci urla lumea ca dell is proaste si nuai probleme au. Era sa imi tai venele cind am citit review-urile la diverse modele.
    Dar na, stii cum e, e de ajuns un review negativ afectezi parerea a cel putin 10 alte persoane.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus