un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Mic dejun la McDonald’s

28 Feb 2012  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Am ajuns cu vreo oră mai devreme înainte plecării la fabrica Danone şi, cum întâlnirea era în faţa unui McDonald’s, am intrat la o cafea. Cum era şi ora 9 dimineaţa, am luat şi un mic dejun, că doar astea aveau în meniu la acea oră şi de mult vroiam să încerc cu propriile papile gustative aceste produse.

Am luat o omletă cu şuncă, ce a inclus omletă (din două ouă), şuncă tăiată şi pusă peste ea, precum şi o chiflă tăiată pe din două şi unsă cu unt. Inclus în preț am primit şi o porţie de gem, alegând unul de caise. Au fost bune, dar nu extraordinare, ci mai degrabă o omletă ca la orice restaurant.Am luat separat şi un McMuffin Fresh, adică un sandviş pus tot în chiflă de mic dejun, cu carne de porc, o felie de brânză, roşie şi nişte sos. Eu nu ştiam că McDonald’s taie şi vinde şi porci, dar iată că au acoperit tot careul de aşi vită-pui-porc-pește.

Sandvişul nu e cine ştie ce probabil din cauza cărnii de porc, care nu îmi place sub această formă.

Dacă vreţi mic dejun la McDonald’s, mai bine mergeţi pe cafea, gem, clătită şi poate o lipie cu șuncă sau o mică omletă.

  8 comentarii

 1. faci misto de noi cu postul asta, nu? cat de mult voiai sa gusti asa ceva?

    (Citează)

 2. Cum nu stiai ca vinde si porci? Pai extra bacon-ul ala (cu care te tot imbiau sa combini pana si fishburger-ul) o fi de pui??? :)

    (Citează)

 3. in loc de gem cere miere, e mai bun asa

    (Citează)

 4. Eu aștept cu interes să lanseze McMutton. :)))

    (Citează)

 5. Este interesant că la micul dejun nu există posibilitatea de a comanda din sandwich-urile clasice și ești forțat să cumperi doar din variantele impuse.

  Eu am renunțat să mai cumpăr până în 10 dimineata deoarece nu îmi plac acele sandwich-uri. Dacă nu mă înșel sunt și mai scumpe.

    (Citează)

 6. Omleta aia nu se aseamana cu ce gasesti la restaurant. Poate doar daca te duci la restaurante care vand omleta de plastic cu sunca sintetica. O porcarie mic dejunul la McDonald’s.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus