un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Români la MWC 2012 Barcelona

28 Feb 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

Dacă doriți surse românești pentru ce se întamplă în Barcelona la MWC 2012, puteți să-i citiți pe:

Dan Dragomir pe computerblog.ro
Bogdan Petre pe imidoresc.ro
Ionuț Bălan pe chip.ro
Mobilissimo.ro

Ei sunt la Barcelona. Mai sunt și alții?

  7 comentarii

 1. mai e buhnici. george buhnici.

    (Citează)

 2. Este prima mea participare la acest eveniment, așa că sunt extrem de nerăbdător să ajung cât mai repede acolo. În plus, sunt onorat să călătoresc alături de Dan Dragomir, Ionuț Bălan, Bogdan Bele și Constantin Barbu, oameni din “industrie” care se bucură de aprecierea mea necondiționată, așa că va fi o călătorie pe cinste. – de aici http://www.imidoresc.ro/

    (Citează)

 3. Mihai Corlan: http://corlan.org/

    (Citează)

 4. Cristi Loloiu http://www.devhell.ro

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus