un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Kindle Touch se vinde acum oficial și în Europa

14 Feb 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Amazon a schimbat ceva sau a făcut vreo învoială cu UE şi poate vinde noul Kindle Touch şi în Europa. Manevra? Îl vinde mult mai scump decât în America.

Un Kindle Touch costă 99 de dolari în SUA, dar pentru restul lumii se vinde cu 139 de dolari, la care se mai adăugă costurile de transport şi alte taxe. Îi aştept acum pe toţi cei ce făceau calcule despre cât de mult profită anumite magazine de la noi aducând Kindle-uri la suprapreţ faţă de oferta Amazon să-mi spună pe unde intenţionează să scoată cămaşa, având în vedere că şi Amazon face la fel.

Un Kindle normal, varianta internaţională, costă 109 dolari în loc de cei 79 dolari de pe piaţa SUA. Kindle Fire nu este la vânzare internaţională.

Pentru detalii accesaţi aici Kindle internaţional şi Kindle SUA. Review-ul meu de Kindle normal este aici.

    6 comentarii

  1. Unul e cu reclame, celălalt fără. Așadar, nu sunt la fel.

      (Citează)

  2. Hai mai, cum a zis si Dan, unul e cu reclame*, altul fara. Pretul la amazon e la fel pentru un Kindle, indiferent ca-l vinde in Europa sau in US. Diferenta e data de taxe vamale si transport. Smecheria ce-o faceau magazinele era ca cumparau Kindle-ul cu reclame din US si-l vindeau la noi la pretul unuia fara reclame.

    *cele cu reclame nu le trimit in Europa, pentru ca reclamele sunt pentru US. Practic, chiar daca reclama aia ajunge la tine, e inutila. Deci reducerea de pret pentru ca-ti afiseaza niste reclame nu se justifica.

      (Citează)

  3. Cat cost un kindle touch de pe amazon:
    Order Summary
    Items: $139.00
    Shipping & Handling: $20.98
    Total Before Tax: $159.98
    Estimated Tax To Be Collected: $0.00
    Import Fees Deposit $30.40
    Order Total: $190.38

    Eu l-am luat pe al meu de la un magazin online, e cu reclame, dar nu ma deranjeaza si m-a costat 140 de euro, cu tot cu transport.

      (Citează)

  4. Kindle Touch fara reclame costa tot $139 si in USA, deci Amazon nu face la fel. Documenteaza-te inainte!

      (Citează)

  5. Al meu e luat din SUA, printr-o “incurcatura” cu adresa de Ship-It-To, si de la adresa aia vine in Romania. Ca timp, dureaza cateva zile, si pretul e acceptabil. N-am facut eu comanda, deci nu pot sa dau mai multe detalii, dar puteti sa incercati.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus