un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Iarna pe strada mea

14 Feb 2012  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Ieri seară, după ce am dat la lopată TOATĂ zăpada dintr-un morman pentru a-mi face acolo loc de parcare, mi s-a părut atât de frumos afară încât am făcut și o micuță plimbare prin cartier, făcând fotografii. Sunt toate cu ISO mare, că nu aveam cum să țin aparatul nemișcat la temperatura de afară, dar se vede cât de mult a nins si cum arată prin cartier.

    6 comentarii

  1. ieri am ajuns la 1 noaptea în casă. am rămas înzăpezit pe străduța din spatele blocului, niște șleauri cărora nu le’am apreciat corect adâncimea. după ce am dat peste oră cu lopata de jur’mprejur fără rezultat am rugat pe cineva care, tot ca tine, filma/poza iarna pe uliță, să mă împingă. era singurul om pe stradă la ora aia. îi mulțumesc încă odată, ce m’aș fi făcut fără voi, fotografii iernii! :)

      (Citează)

  2. Ce face Piedone? Strazile secundare nu par a-l interesa. Nu cred ca a intrat vreun utilaj de deszapezire in ultima luna prin locurile fotografiate.
    Abia astept votul cind o sa vina sa ne spuna cit de mult a facut el pentru sectorul 4…

      (Citează)

    • Au intrat chiar si aseara, dupa ce am facut fotografiile. Si acum cand am revenit in cartier erau urme de mici pluguri care au dat zapada de pe stradute, dar sunt din alea micute care in rest curata strada.

        (Citează)

  3. Frigiderul Pepsi din poza 23 arată ca o bornă kilometrică. :P

      (Citează)

  4. Inseamna ca partea din Tineretului din apropierea Palatului Copiilor nu are acelasi statut. Pe aleea Livada cu duzi e ca-n Siberia, mormane de zapada, masini care ramin blocate, tiganusi care cistiga un ban cinstit impingind sau deszapezind masini. Pe aici nu a trecut niciun utilaj de deszapezire si problema nu sunt neaparat masinile, ci oamenii care-si rup gitul pe mormanele de zapada.

      (Citează)

    • Asa e si pe aici. Pe stradute a mai intrat cate ceva, dar din pacate toata zapada acopera locurile de parcare si e chin mare sa gasesti unul.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus