un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Întoarcerea lui Videanu

25 Feb 2012  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

PDL-ul nu are candidați la Primăria București, așa că analizează următoarele posibilități:

varianta Adriean Videanu luată iniţial în calcul a fost abandonată din motive ce ţin de agenda de business a fostului primar, care ar fi acceptat o candidatură în condiţiile în care alegerile ar fi fost comasate în noiembrie.

I loled, ca să zic aşa. Adriean Videanu, din nou candidat? Probabil putea abia în noiembrie deoarece atunci ar fi fost gata noi borduri.

Videanu a refuzat, aşa că PDL cel mai probabil va merge cu Prigoană înainte, motiv pentru care va câştiga din nou Oprescu.

La sectoarele 4 şi 2 se merge în continuare pe Piedone şi pe Onțanu, la 3 pe Liviu Negoiță. Surprinzător, articolul pe care l-am citat spune că Vanghelie stă în continuare bine în 5, la 1 stă bine Chiliman, iar la 6 PDL-ul nu are candidat, că nu-l mai vrea pe Poteraş (dar parcă văd că până la momentul alegerilor tot cu el vor merge)

via Gândul.

    7 comentarii

  1. Il voteaza tiganii pe vanghelie in 5:)

      (Citează)

  2. eu cred ca prigoana e un candidat bun ..

      (Citează)

  3. In sectorul 6, contracandidatul Stefan Florescu am inteles ca tot interlop este. Intelegi repede daca te uiti la o poza cu el. Astept sa candideze si Zmarandescu .. sa am si eu cu cine sa votez …

      (Citează)

  4. Prigoana e un fel de Gigi Becali dar cu multa minte. Gigi Becali ar face treaba , eu sunt sigur de asta(asta daca intravar ar avea si consiliul de partea lui). Prigoana o sa vina cu idei de modernizare a Capitalei nu prostii.
    In acelasi timp o sa-si bage si bani in buzunare…dar sa faca niste treaba. Nu vezi ca Mazare o sa castige si al 4-lea mandat in Constanta , pe acelasi sistem. Face blocuri pentru amarati , cu banii primariei dar materialele de la magazinul lui si multe altele.Cand intrebi lumea pe strada… a facut Mazare fata de altii dar nu iau in calcul faptul ca de 12 ani numai Mazare a fost primar. Constanta s-a modernizat oricum, a scos tramvaiele toate , mancau din sosea si a bagat trolebuze si autobuze .A descongestionat traficul si in acelasi timp a facut afaceri cu cumpararea autobuzelor. Eu l-as vota pe Prigoana.

      (Citează)

    • Gigi Becali ar face treaba? In Parlamentul European numarul sau de absente este depasit doar de al lui Vadim. Si acolo a spus ca va face treaba.

      La ce anume ti se pare asa bun Becali. E omul care se schimba in fiecare zi. Intr-o zi lauda pe cineva, ii da contract pe viata la Steaua, il ridica in slavi. Un meci pierdut mai tarziu, il face cu ou si cu otel, il da afara, il numeste idiot. Jucatori, antrenori, manageri, asa face cu toti. Cand a planuit vreodata Becali ceva si i-a si iesit?

      Si sa conduca un oras? Nu-si poate conduce nici masina. De tarani e plin Bucurestiul, n-avem nevoie de unul si la conducere.

      Oricum s-a terminat misterul, Becali va sprijini PDL-ul, iar candidatul lor probabil va fi Prigoana.

        (Citează)

  5. la 6 poteras va candida

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus